Informatiepagina’s

Bent u op zoek naar informatie over HWS Verhuur? In onderstaand overzicht vindt u handige pagina’s per onderwerp. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen om uw vraag te stellen.

Verreiker

Verreikers verschillen van hoogwerkers in de zin dat zij vanaf de basis verder kunnen “reiken”. Hoogwerkers hebben voornamelijk een hoog bereik, terwijl verreikers vanaf de basis verder kunnen uitrekken (zonder dat de stabiliteit van de machine hierdoor verloren gaat).

Heftruck

Heftrucks worden ingezet voor zowel intern transport als het laden en losse van zware of grote aantallen producten. Bij HWS Verhuur bieden we verschillende typen heftrucks, zodat er altijd een geschikte machine voor uw project beschikbaar is.

Schaarhoogwerker

Een schaarhoogwerker heeft een schaarvormige arm en heeft hierdoor een groot werkoppervlak. Deze hoogwerker is zeer geschikt wanneer u een groter gebied op hoogte tegelijkertijd wilt bereiken.

Prijzen

Met een aanbod van ruim 1.400 machines vindt u bij HWS Verhuur altijd de juiste hoogwerker voor uw klus tegen een scherpe prijs. Voor een prijs op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoogwerker huren

HWS Verhuur is al sinds 1972 specialist in hoogwerker verhuur. Op het moment omvat ons aanbod ruim 1.400 verschillende machines. Zo hebben we voor ieder project de juiste hoogwerker.

Hoogwerker opleidingen

Het gaat bij verhuur van hoogwerkers niet alleen om het werken met veilige en gekeurde machines, maar ook om een veilige manier van werken. Daarom bieden wij verschillende opleidingen aan.

Locaties

Met vestigingen in Noordwijk, Amsterdam, Nunspeet en Moerdijk bieden wij landelijke dekking voor al uw verhuurprojecten.