Informatiepagina’s

Bent u op zoek naar informatie over HWS Verhuur? In onderstaand overzicht vindt u handige pagina’s per onderwerp. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen om uw vraag te stellen.

Neem contact op

Hoogwerker huren

Verreiker

Verreikers verschillen van hoogwerkers in de zin dat zij vanaf de basis verder kunnen “reiken”. Hoogwerkers hebben voornamelijk een hoog bereik, terwijl verreikers vanaf de basis verder kunnen uitrekken (zonder dat de stabiliteit van de machine hierdoor verloren gaat).

Schaarhoogwerker

Een schaarhoogwerker heeft een schaarvormige arm en heeft hierdoor een groot werkoppervlak. Deze hoogwerker is zeer geschikt wanneer u een groter gebied op hoogte tegelijkertijd wilt bereiken.

Prijzen

Met een aanbod van ruim 1.400 machines vindt u bij HWS Verhuur altijd de juiste hoogwerker voor uw klus tegen een scherpe prijs. Voor een prijs op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.

Heftruck

Heftrucks worden ingezet voor zowel intern transport als het laden en losse van zware of grote aantallen producten. Bij HWS Verhuur bieden we verschillende typen heftrucks, zodat er altijd een geschikte machine voor uw project beschikbaar is.

Overig