Compacte hoogwerker

Bent u op zoek naar een compacte hoogwerker, om bijvoorbeeld binnen werkzaamheden te kunnen verrichten? Dan is een low level hoogwerker van HWS een ideale uitkomst. Deze hoogwerkers zijn standaard geschikt en goedgekeurd om te gebruiken in gevaarlijke industrieën, en zijn dankzij het lichte gewicht geschikt voor elk vloertype. Ook kunnen ze in een gewone personenlift. Tevens hebben ze een smalle chassis, waardoor ze door de meeste standaard deurposten passen.

Een compacte hoogwerker huren via HWS? Neem direct contact met ons op!

Kleine hoogwerker binnen
Schaarhoogwerker onderhoud
Low level hoogwerker binnen

Alternatief voor ladders en stijgers

De term Low Level Access wordt gebruikt als een nieuwe aanduiding van machines die het veilige alternatief zijn voor het gebruik van de ladder en de (kamer)steiger. Deze machines zijn ideaal voor binnen werkzaamheden tot een werkhoogte van maximaal 5,10 meter. Onze Low Level machines zijn de perfecte oplossing voor het veilig en efficiënt werken op (kleine) hoogte.

Compacte hoogwerker huren via HWS

Dankzij ons ruime aanbod van meer dan 1.400 verschillende machines, hebben wij altijd de juiste hoogwerker voor uw klus. Als u bijvoorbeeld werkzaamheden aan een plafond in een hoog gebouw, zoals een gymzaal of een school heeft, is een low level hoogwerker een ideale uitkomst. Wij vervoeren de hoogwerker naar de gewenste locatie in Nederland.

Neem contact met ons op

Heeft u advies nodig over de beste machine voor uw klus? Neem contact met ons op. Onze medewerkers maken graag tijd voor u vrij om uw wensen en behoeften te bespreken. Door deze eerst uitgebreid in kaart te brengen, kunnen wij u voorzien van passend advies zodat u goed voorbereid aan uw klus begint. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons ruime aanbod hebben wij altijd de juiste machine beschikbaar voor elke klus. Wij horen graag van u!