Gebruikte hoogwerkers

Bent u op zoek naar gebruikte hoogwerkers als (betaalbaar) hulpmiddel voor uw klus? Dan bent u bij HWS Verhuur zeker aan het juiste adres! Onze nauwe samenwerking met Eurosupply Hoogwerksystemen zorgt ervoor dat wij u verder kunnen helpen met zowel de verhuur als aanschaf van een hoogwerker, maar ook met een aanbod van nieuwe én gebruikte hoogwerkers. Het type hoogwerker dat u zoekt kunt u vervolgens direct via onze website aanvragen.

Zoekt u meer informatie over onze machines en/of organisatie? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen, zodat wij uw vraagstuk op kunnen lossen.

Gebruikte hoogwerkers gezocht? Wij hebben het in huis!

Wij begrijpen dat iedere situatie anders is en daarom ook een andere machine vereist. HWS beschikt daarom over een assortiment van meer dan honderd verschillende type machines. Het is van groot belang dat u de meest geschikte hoogwerker gebruikt, zodat er veilig op hoogte (en afstand) gewerkt kan worden.

Hierbij staat veiligheid natuurlijk centraal. Het gaat namelijk niet alleen om het werken met veilige en gekeurde machines, maar ook om een veilige manier van werken. Machines moeten deskundig bediend worden en wij helpen de klant aan deze kennis door het bieden van de juiste opleiding die nodig is voor het veilig werken. Huurder en verhuurder zijn namelijk gezamenlijk verantwoordelijk voor duidelijke werkinstructies en het juiste gebruik van de machines.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar meer informatie over (de tarieven van) onze gebruikte hoogwerkers? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze specialisten op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Graag tot ziens bij HWS Verhuur!