Hoogwerker Cursus

HWS, ook wel bekend als HoogWerkerSpecialist, is al sinds 1978 gespecialiseerd in het veilig verhuren van hoogwerkers. Wij vinden veiligheid erg belangrijk, de bediening van een hoogwerker werkt nauwkeurig. HWS heeft er daarom voor gekozen om een opleidingscentrum te starten waarbij wij een hoogwerker cursus aanbieden. Naast het verhuren van hoogwerkers en heftrucks is HWS een gecertificeerd IPAF (International Powered Acces Federation) opleidingscentrum. De opleiding bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte, beide onderdelen worden afgesloten door middel van een examen. De opleiding betreft een dagopleiding.

Wij hebben ruim over de honderd verschillende type hoogwerkers. Bij het verhuren van een hoogwerker, voorzien wij u van deskundig advies. Mocht u toch meer kennis willen hebben over een hoogwerker, of bent u van plan vaker een hoogwerker te gebruiken, dan raden wij u aan een hoogwerker cursus bij ons te volgen. Hierdoor bent u op de beste manier voorbereid. Meer info? Wij vertellen u graag meer. Neem contact op.

Onderwerpen die aan bod komen

• Wet- en regelgeving;
• Dagelijks onderhoud;
• Voertuiginspectie;
• Veiligheidsvoorzieningen;
• Praktijkoefeningen;
• Individueel praktijk examen.

Geïnteresseerd in een hoogwerker cursus?

Wilt u meer te weten komen over het besturen van een hoogwerker en alle bijkomende zaken? Dan is een dagopleiding bij HWS de snelste manier om zoveel mogelijk kennis op te doen. Onze deskundigen vinden het belangrijk dat veiligheid altijd voor op staat. Tijdens de hoogwerker cursus zal dit vaak genoeg naar voren komen. Mocht u nog meer willen weten over de cursus of de verhuur van hoogwerkers. Dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!
Hoogwerker Cursus