Heftruck cursus

Een heftruck is een ingewikkeld vervoersmiddel, waar vaak snel mee gewerkt moet worden. Veiligheid is in deze situaties zeer belangrijk. Het is daarom goed om te weten welke risico’s er verbonden zijn aan het werken met een heftruck. Onze deskundigen hebben ervaring op dit gebied en kunnen u tijdens een heftruck cursus de juiste handvatten aanreiken om verstandig om te gaan met een heftruck. Wilt u meer weten? Vraag dan meer informatie aan over onze heftruck cursus.

Heftruck cursus

Bediener heftruck TUV (mogelijk met code 95)

Bij HWS Verhuur kunt u de cursus Heftruck bediener TUV volgen. Tijdens deze cursus leren wij u om veilig te werken met een heftruck. Er komt zowel theorie als praktijk aan bod. Ook kun u de heftruck cursus combineren met een nascholing van Code 95. Code 95 is namelijk maar vijf jaar geldig. Iedere vijf jaar dient u opnieuw nascholing te volgen om de Code 95 op uw rijbewijs te verlengen.

Heftruck cursus volgen bij HWS

Een heftruck cursus is van grote toegevoegde waarde voor u en uw bedrijf. Hierdoor verkleint u de kans om ongelukken en kan er efficiënter gewerkt worden met een heftruck. U kunt op een snelle manier een heftruck certificaat behalen bij HWS. Dit kan doordeweeks, maar ook op zaterdagen hebben wij tijd voor u. Daarnaast is er de mogelijkheid om de heftruck cursus op locatie te geven, dit scheelt u weer reistijd.

Kosten voor een heftruck cursus

De kosten voor een heftruck cursus is afhankelijk van het aantal deelnemers en of code 95 wel of niet inbegrepen dient te worden. Vraag via onderstaand formulier een vrijblijvende offerte aan om inzicht te krijgen in de kosten.

Heftruck cursus

Offerte aanvragen