Hoogwerker Examen

De HoogWerkerSpecialist is al sinds 1978 werkzaam met hoogwerkers en heeft daardoor aardig wat meegemaakt. Hieronder vallen ook ongelukken en gevaarlijke situaties. Veel mensen stappen onvoorbereid in een hoogwerker. De mensen die bij ons een hoogwerker huren, proberen wij zo goed mogelijk voor te bereiden. Wij geven ze zoveel mogelijk tips mee. Als u van plan bent om vaker gebruik te maken van een hoogwerker, is het verstandig om een hoogwerker examen af te leggen. Neem contact op voor meer info.

Hoogwerker examen afleggen bij HWS

De HoogWerkerSpecialist is begonnen met het geven van cursussen en opleidingen. Dit doet wij omdat wij veiligheid een van de belangrijkste aspecten vinden tijdens het gebruik van een hoogwerker. Het hoogwerker examen zal hier ook de nadruk opleggen. De HoogWerkerSpecialist is aangesloten bij de IPAF (International Powered Acces Federation). De IPAF zorgt ervoor dat alle certificaten die worden uitgegeven, het juiste kenmerk hebben en dezelfde waarde hebben. Bij de HWS krijgt u dan ook een gekenmerkte PAL-card.

Hoogwerker leren besturen

Een hoogwerker examen afleggen bij HWS gaat snel, eenvoudig en zonder veel zorgen. Wij proberen u tijdens de cursus niet alleen goed voor te bereiden op het examen maar ook op de praktijk. Dit gebeurd allemaal in twee dagen, hierdoor kost het u weinig tijd. Dit betekent echter wel dat de cursus vaak intensief is. De overige thema’s die tijdens de hoogwerker cursus voorkomen zijn:
• Belasting en belading
• Controle rijklaar maken
• Gebruik en besturing van de heftruck
• Veiligheid
• Veiligheids-en verkeersregels
• Ergonomie
• Techniche bediening

Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van alle veiligheidsnormen en dat uw vaardigheden verbeterd worden. Meldt u zo snel mogelijk aan voor een hoogwerker examen. Wij helpen u zo goed mogelijk door de cursus heen. Neem contact met ons op om u zo snel mogelijk aan te melden bij de cursus.