Diesel telescoophoogwerker

Als u op zoek bent naar een diesel telescoophoogwerker, dan bent u bij HWS Verhuur zeker aan het juiste adres! Een telescoophoogwerker heeft een lange uitschuifbare arm en is daarmee speciaal ontworpen om zeer hoge (en lastige) plekken te bereiken. Daarnaast beschikken wij ook over enkele ruwterreinhoogwerkers, die weer speciaal geschikt zijn om te bewegen op een lastige ondergrond en ander ruw terrein.

Benieuwd geworden naar de tarieven die wij hanteren voor onze verhuurprojecten? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Diesel telescoophoogwerker nodig? Wij kunnen het regelen!

Wij verhuren al sinds 1972 hoogwerkers, verreikers en heftrucks onder de naam HoogWerkerSpecialist. De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers die zijn verdeeld in diverse categorieën. Samen met de specialisten van HWS Verhuur kiest u voor efficiënte en duurzame oplossingen voor al uw werk op hoogte met veilig en gekeurd materiaal vanuit de grootste hybride verhuurvloot van Nederland.

Het zijn de medewerkers die ons bedrijf maken. Samen streven wij dezelfde doelen na door onze gedeelde passie voor het vak. Wij richten ons op de behoefte van de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing om het werk op hoogte op de meest efficiënte wijze uit te voeren voor zowel de klant als de directe gebruiker van het materieel. Daarbij staat veiligheid natuurlijk centraal.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze mogelijkheden voor een diesel telescoophoogwerker óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze specialisten staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen!