Lowlevel hoogwerker

De lowlevel hoogwerkers van HWS verhuur hebben geen automatische rij-aandrijving maar worden handmatig verreden. De voordelen hiervan zijn dat u de machine zonder te hoeven manoeuvreren op de millimeter nauwkeurig bij de plaats van werkzaamheden kunt neerzetten. Lowlevel hoogwerkers zijn te onderscheiden in geheel manueel te bedienen machines of een machine met elektrisch aangedreven hef- en daal functies. Door het Push-Around principe zal het verrijden niet ten koste gaan van uw accuduur.

Wat zijn de voordelen van een lowlevel hoogwerker? HWS Verhuur

    • Ze zijn standaard geschikt en goedgekeurd om te worden ingezet voor werkzaamheden in gevaarlijke industrie├źn en in ATEX werkgebieden;
    • De modellen worden handmatig ter plaatse gereden, hierdoor kun je deze machines op de centimeter nauwkeurig op de plaats van bestemming plaatsen;
    • Machines hebben een smalle chassis en passen daardoor door de meeste standaard deurposten;
    • Machines zijn licht van gewicht en zijn geschikt voor het vervoer in een personenlift en door het lage gewicht geschikt voor alle vloertypes.

HWS Verhuur heeft een groot assortiment met diverse soorten machines waaronder verreikers, heftrucks en andere machines. Daarom is het voor ons belangrijk dat uw werkzaamheden zo duidelijk mogelijk in kaart worden gebracht. Hierdoor kunnen wij u het beste adviseren over de mogelijke machines die geschikt zijn voor de klus. Door de juiste machines te gebruiken, zal de klus namelijk soepeler verlopen.

Contact

Een lowlevel hoogwerker huren? Wij voorzien u graag van professionele, veilige en geavanceerde machines. Het is belangrijk om voorafgaand aan de verhuur alle wensen en behoeften te bespreken, hierdoor kunnen wij u beter adviseren. Plan daarom vooraf een afspraak in, zodat wij alle tijd voor u vrij kunnen maken. Wij horen graag van u!

Neem contact met ons op!
Low level machines