Huur vorklift

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor een huur vorklift? Dan bent u bij HWS Verhuur zeker aan het juiste adres! Wij zijn dé HoogWerkerSpecialist in het leveren van efficiënte en duurzame oplossingen voor al uw werk op hoogte op ieder moment en op iedere locatie in Nederland door middel van gedegen kennis van onze medewerkers, het bieden van opleidingen en het leveren van veilig en gekeurd materiaal. Naast verhuur van hoogwerkers, verreikers en heftrucks kunnen wij u via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerkers ook verder helpen bij de aanschaf van zowel gebruikte als nieuwe hoogwerkers.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of dienstverlening? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Huur vorklift gebruiken? Wij kunnen u helpen!

Vorkliften zijn zeer geschikt voor zowel intern transport als het laden en lossen van zware of grote aantallen producten. Onze vorkliften hebben veelal een driedelige mast en een hefvermogen die op kan lopen van 1.500 kg tot maximaal zelfs 3.000 kg. De machines zijn uitgevoerd met een accu-, LPG- dan wel dieselaandrijving. Daarnaast bieden wij ook een type heftruck geschikt voor ruw terrein.

Als u een vorklift wilt huren, dan kunt u dit direct via onze website regelen. HWS heeft jarenlange ervaring en met ons ruime aanbod vindt u bij ons gegarandeerd de juiste machine voor uw klus. Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van één van deze heftrucks, dan kunt u via de button ‘’Prijs op maat’’ direct contact met ons opnemen.

Kom in contact!

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen in uw zoektocht naar een huur vorklift óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht niet en neem dan, in beide gevallen, direct contact met ons op via het formulier op onze website. Tot ziens bij HWS Verhuur!