Accu hoogwerker

Zoekt u naar een accu hoogwerker? Dan zijn de hybride hoogwerkers van HWS verhuur een ideale oplossing. HWS heeft verschillende Niftylift hoogwerkers in het assortiment, met een hybride aansturing. Deze hoogwerkers zijn niet alleen een stuk duurzamer dan reguliere modellen, maar ze zijn ook nog eens veel stiller. Dit kan enorm van pas komen in verschillende situaties. De hoogwerkers in het assortiment hebben een knikhoogte tot wel 9 meter.
Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Accu hoogwerker huren bij HWS

HWS verhuur is al jarenlang gespecialiseerd in het verhuren van hoogwerkers, heftrucks en verreikers. Wij hebben niet alleen een uitgebreid assortiment, maar kunnen door onze jarenlange ervaring ook helpen met het vinden van de juiste machine voor uw klus.
Niet alleen in volume, maar ook in kwaliteit zijn we sinds de oprichting in 1972 flink gestegen. Zo zijn de hoogwerkers steeds hoger en lichter geworden, waardoor het belang van de veiligheid alleen maar toeneemt. Dankzij de kennis die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan zijn we nu in staat om voor elke klus de juiste machine te regelen en kunnen we aan elke specifieke wens voldoen.
Op de website vind u een uitgebreide prijslijst met prijzen per week of per dag. Zo kunt u vooraf alvast uitrekenen waar u aan toe bent als u een machine van HWS huurt.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een accu hoogwerker binnen ons aanbod óf heeft u behoefte aan advies over één van onze machines? Onze medewerkers staan graag voor u klaar om u te woord te staan. U kunt contact opnemen via de website. Vul een contactformulier in en we helpen u graag verder!