Heftruck huren

Bent u op zoek naar een heftruck in de regio Helmond? HWS verhuurt rondom Helmond heftrucks, en daarnaast andere hoogwerkers en verreikers. In totaal bestaat ons assortiment uit meer dan 800 verschillende machines. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Verhuur heftrucks Helmond – Kies voor HWS

Als u ervoor kiest uw heftruck te huren via HWS, biedt dat naast het ruime aanbod heftrucks een aantal andere voordelen.

  • Gegarandeerd maatwerk service. Onze medewerkers zorgen er altijd voor dat allereerst uw wensen in kaart worden gebracht. Op basis hiervan worden uit alle machines de meest geschikte heftrucks voor uw klus geselecteerd.
  • Deskundig advies. HWS heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het verhuren van heftrucks en andere machines. Door de ervaring te combineren met onze gespecialiseerde vakkennis, en kennis over iedere afzonderlijke machine die wij verhuren, kunnen wij u bij de uiteindelijke keuze voorzien van een deskundig advies op maat.
  • Kwaliteit en veiligheid staan voorop. Tot slot hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze machines, van de materialen tot aan de technieken. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan controles en onderhoud, zodat wij kunnen garanderen dat al onze machines aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoen.

Helmond heftrucks verhuur

Bent u van plan een heftruck te huren in de omgeving van Helmond? HWS kan u helpen bij het vinden van de juiste machine. Neem contact op via onderstaande knop, of bekijk direct online ons assortiment heftrucks, hoogwerkers en verreikers.