Heftruck huren Rotterdam

Wilt u een heftruck huren Rotterdam en zoekt u daarom naar een professionele organisatie met meerdere heftrucks op voorraad? Wij, van HWS Verhuur, kunnen u zeker verder helpen! Al onze handelingen zijn gericht op vernieuwing. Wij volgen samen met de fabrikanten continu de laatste ontwikkelingen op het gebied van veilig en duurzaam werken op hoogte. Onze verhuurvloot bestaat uit verschillende machines, die ontworpen zijn volgens de laatst ontwikkelde technieken.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw gewenste situatie kunnen betekenen? Neem gerust even contact met een van onze medewerkers op!

Heftruck huren Rotterdam? HWS Verhuur staat voor u klaar!

Heftrucks zijn zeer geschikt voor zowel intern transport als het laden en lossen van zware of grote aantallen producten. Onze heftrucks hebben veelal een driedelige mast en een hefvermogen die op kan lopen van 1.500 kg tot maximaal zelfs 3.000 kg. De machines zijn uitgevoerd met een accu-, LPG- dan wel dieselaandrijving. Ook bieden wij een type heftruck geschikt voor ruw terrein.

Wanneer u een heftruck wilt huren, dan kunt u dit direct via de website regelen. HWS heeft jarenlange ervaring en met ons ruime aanbod vindt u bij ons gegarandeerd de juiste machine voor uw klus. Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van één van deze hoogwerkers kunt u direct contact met ons opnemen. Als u direct vermeld om welke hoogwerker het gaat, dan kunnen wij u snel en efficiënt helpen met een passend voorstel.

Meer informatie?

Kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een heftruck huren Rotterdam óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Wacht dan niet en neem direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie. Tot ziens bij HWS Verhuur!