Vorklift certificaat

Wilt u uw vorklift certificaat behalen bij een erkend bedrijf? Wij, van HWS Verhuur, kunnen u verder helpen! HWS Verhuur biedt een scala aan opleidingen die nodig zijn voor het veilig en efficiënt werken op hoogte (en afstand). Onze opleidingen worden gecoördineerd en gegeven door onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen. Ons opleidingscentrum is gevestigd in Moerdijk en de trainingen worden uitgevoerd door één van onze eigen instructeurs. Daarnaast verzorgen wij ook in-company trainingen én kunt u bij ons terecht voor spoedaanvragen.

Zoekt u meer informatie over onze opleidingen en trainingen? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze specialisten op. Zij vertellen u graag meer.

Vorklift certificaat halen? Neem contact op!

Wij volgen continu de laatste ontwikkelingen op het gebied van veilig en duurzaam werken op hoogte en blijven daarnaast ook investeren in onze eigen verhuurvloot. Zo kunnen wij onze klanten altijd de meest geavanceerde machines bieden om mee te werken. Ons assortiment bestaat slechts uit machines van toonaangevende merken, zoals bijvoorbeeld Niftylift en Multitel.

Onze medewerkers weten precies met welk type hoogwerker u het snelst en veiligst kunt werken. Om u goed te kunnen adviseren winnen wij daarom bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie in over uw werkzaamheden. Wij verwachten namelijk niet dat u uit meer dan honderd verschillende hoogwerkers de juiste kiest, maar u mag dat wel van ons verwachten.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een vorklift certificaat? Wacht dan niet en neem, in beide gevallen, direct contact met een van onze specialisten op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Graag tot ziens bij HWS Verhuur!