HTA 2000

Als u op zoek bent naar een HTA 2000 heftruck, dan bent u bij HWS Verhuur zeker aan het juiste adres! Met vestigingen in Noordwijk, Amsterdam, Nunspeet en Moerdijk bieden wij landelijke dekking voor al uw verhuurprojecten. Naast verhuur van hoogwerkers en heftrucks bieden wij via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen ook opleidingen en trainingen. Bij Eurosupply kunt u ook terecht voor de aanschaf van (zowel gebruikte als nieuwe) hoogwerkers, onderhoud en inkoop van onderdelen.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

HTA 2000 heftruck huren? HWS is uw specialist!

Heftrucks zijn zeer geschikt voor zowel intern transport als het laden en lossen van zware of grote aantallen producten. Onze heftrucks hebben veelal een driedelige mast en een hefvermogen die op kan lopen van 1.500 kg tot maximaal zelfs 3.000 kg. De machines zijn uitgevoerd met een accu-, LPG- dan wel dieselaandrijving. Ook bieden wij een type heftruck geschikt voor ruw terrein.

Al onze handelingen zijn gericht op vernieuwing. Wij volgen samen met de fabrikanten continu de laatste ontwikkelingen op het gebied van veilig en duurzaam werken op hoogte. Onze verhuurvloot bestaat uit verschillende machines, die ontworpen zijn volgens de laatst ontwikkelde technieken.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een HTA 2000 heftruck óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen. Graag tot ziens bij HWS Verhuur!