Elektrische hoogwerkers

Elektrische hoogwerkers zijn duurzaam en handig voor een klus op hoogte. Wilt u een hoogwerker op elektriciteit huren? Doe dit bij HWS verhuur. Door ons ruime verhuurvloot zijn er altijd meerder elektrische hoogwerkers verkrijgbaar voor uw klus.

Wat is een elektrische hoogwerker?

Een elektrische hoogwerker wordt aangedreven door elektriciteit. Hierdoor wordt er geen uitstoot geproduceerd wanneer u bezig bent met uw klus op hoogte. Dit zorgt ervoor dat u een duurzame, bewuste keuze maakt.

Een elektrische hoogwerker kan op verschillende klussen worden ingezet. Zo kunt u deze inzetten voor bijvoorbeeld het snoeien van bomen of juist voor het schoonmaken van een gevel. Door de ruime verhuurvloot van HWS verhuur is er altijd een passende elektrische hoogwerker te vinden voor uw klus op hoogte.

De voordelen van een elektrische hoogwerker

Een elektrische hoogwerker inzetten op uw klus op hoogte brengt verschillende voordelen met zich mee. Een hiervan is de duurzame keuze. In tijden van de stikstofcrisis is het goed om over te stappen op een elektrisch model. Ook is het hierdoor waarschijnlijk een stuk makkelijker om langer gebruik te maken van de machine.

Een ander voordeel van het huren van een elektrische hoogwerker is de besparing op de kosten. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Doordat het onderhoud van een elektrische hoogwerker minder tijd in beslag neemt zullen de kosten ook verlaagd worden. Daarnaast is energie natuurlijk goedkoper dan diesel.

Ten slotte is het mogelijk om met een elektrische hoogwerker in gebieden te werken waar geen co2-uitstoot plaats mag vinden. Hierdoor kunt u alsnog flexibel aan het werk en worden de mogelijkheden voor het werkgebied weer vergroot.

Het verschil tussen een diesel en elektrische hoogwerker

Het verschil tussen een diesel en elektrische hoogwerker zit in de aandrijving. Een diesel machine produceert uitstoot en is hierdoor niet geschikt om in een binnenruimte te gebruiken. Een elektrische hoogwerker is hier perfect voor in te zetten. Voor buitenklussen is het afhankelijk van de ondergrond. Elektrische motoren zijn geschikt voor een effen en stabiele ondergrond.

Een ander verschil is te vinden in de reikhoogte. Een elektrische hoogwerker kan vaak minder hoog reiken dan een diesel variant. Afhankelijk van hoe hoog de machine moet komen kan bepaald worden welke variant het best geschikt is voor de klus.

De soorten elektrische hoogwerkers die gehuurd kunnen worden

Net als bij diesel hoogwerkers zijn er voor de elektrische variant verschillende opties mogelijk. Onze verhuurvloot bestaat uit de volgende elektrische hoogwerkers:

  • Schaarhoogwerker;
  • Telescoophoogwerker;
  • Knikarmhoogwerker;

Weet u niet welke elektrische hoogwerker het beste is in te zetten voor uw klus? Onze medewerkers voorzien u graag van een passend advies!

Meer weten over elektrische hoogwerkers?

Wilt u graag een elektrische hoogwerker huren maar weet u nog niet welke het beste bij uw klus past? Kom in contact! Ons team van specialisten helpt u graag met alle informatie. Doordat wij als sinds 1978 actief zijn in de markt kunnen wij u helpen met iedere vraag over elektrische hoogwerkers.