Elektrische hoogwerkers

Op zoek naar elektrische hoogwerkers die voldoen aan uw specifieke wensen? Dan is een hoogwerker huren bij HWS een goed idee. Wij bieden u namelijk een ruim assortiment en kunnen u daardoor altijd voorzien van de geschikte hoogwerker voor uw klus of project. Of u nu werkzaam bent in de bouw, installatietechniek of logistiek; veilig op hoogte werken doet u met een elektrische hoogwerker van HWS. Ontdek ons uitgebreide assortiment!

Wat biedt HWS?

HWS heeft een groot assortiment met diverse soorten machines. Waaronder verreikers, heftrucks en andere machines. Het is belangrijk dat uw werkzaamheden zo duidelijk mogelijk in kaart worden gebracht. Hierdoor kunnen wij u het beste adviseren over de mogelijke machines die geschikt zijn voor de klus. Door de juiste machines te gebruiken, zal de klus soepeler verlopen.
HWS is in 1978 onder de naam HoogWerkerSpecialist gestart met het verhuren van hoogwerkers. Inmiddels heeft HWS een aanbod van meer dan 800 machines. Niet alleen in volume, maar ook in kwaliteit zijn er veel zaken veranderd. Het materiaal is steeds lichter geworden, de hoogwerkers steeds hoger en daarmee is het belang van veilig werken alleen maar toegenomen.
Door onze kennis kunnen wij voor iedere karwei de juiste hoogwerker leveren. Zo kan HWS aan elke specifieke wens voldoen.

Meer weten over elektrische hoogwerkers?

Wilt u elektrische hoogwerkers huren, en gegarandeerd zijn van een professionele, veilige en geavanceerde machine? Twijfel dan niet om contact op te nemen met HWS, en maak een afspraak met één van onze professionele werknemers. Wij helpen u graag!

Neem contact met ons op!
Elektrische hoogwerkers