Onderhoud hoogwerker

Op zoek naar kwalitatief onderhoud hoogwerker? Dan bent u bij HWS Verhuur helemaal aan het juiste adres! Wij volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veilig en duurzaam werken op hoogte, zodat wij onze klanten verder kunnen helpen met kwalitatief onderhoud en deskundig advies. Daarnaast blijven wij ook continu investeren in onze verhuurvloot. Zo kunnen wij onze klanten altijd de meest geavanceerde machines bieden van toonaangevende merken, zoals bijvoorbeeld Niftylift en Multitel.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met een van onze specialisten op. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen óf door even te bellen.

Onderhoud hoogwerker nodig? Wij kunnen het regelen!

Vanuit onze vestigingen in Noordwijk, Amsterdam, Nunspeet en Moerdijk bieden wij landelijke dekking voor al uw verhuurprojecten. Naast verhuur van hoogwerkers, verreikers en heftrucks bieden wij via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen ook opleidingen en trainingen. Bij Eurosupply kunt u daarnaast ook terecht voor de aanschaf van (zowel gebruikte als nieuwe) hoogwerkers, onderhoud en inkoop van onderdelen.

Het zijn de medewerkers die ons bedrijf maken. Samen streven wij dezelfde doelen na door onze gedeelde passie voor het vak. Wij richten ons op de behoefte van de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing om de klus op de meest efficiënte wijze uit te voeren voor zowel de klant als de directe gebruiker van het materieel. Daarbij staan veiligheid en duurzaamheid natuurlijk centraal.

Kom in contact!

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze werkzaamheden voor onderhoud hoogwerker óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om (in beide gevallen) even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze specialisten helpen u graag verder!