Hoogwerker reparatie

Op zoek naar een specialist voor een hoogwerker reparatie? Dan bent u bij HWS Verhuur zeker aan het juiste adres! Naast de verhuur (en verkoop) van zowel nieuwe als gebruikte hoogwerkers en verreikers houden wij ons ook bezig met het bijbehorende stukje service. Hieronder vallen bijvoorbeeld reparaties en andere onderhoudswerkzaamheden. Daarnaast kunnen wij u zelfs verder helpen met enkele opleidingen binnen deze branche.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen onze diensten? Neem dan gerust even contact met ons op, zodat wij op maat met u mee kunnen kijken.

Hoogwerker reparatie nodig? Wij zijn uw specialist!

HWS Verhuur richt zich op de behoefte van de klant en zoekt samen naar de juiste oplossing om het werk op hoogte op de meest efficiënte wijze uit te voeren. Dit doen wij voor zowel de klant als de directe gebruiker van het materieel. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld verder helpen met het huren (en kopen) van een hoogwerker of verreiker, maar zijn wij daarnaast ook actief in het bijbehorende onderhoud van deze machines.

Wij verhuren al sinds 1972 hoogwerkers onder de naam HoogWerkerSpecialist. De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers die zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Samen met de specialisten van HWS Verhuur kiest u voor efficiënte en duurzame oplossingen voor al uw werk op hoogte met veilig en gekeurd materiaal vanuit de grootste hybride verhuurvloot van Nederland.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een specialist voor een hoogwerker reparatie óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen via het contactformulier op onze website. Onze medewerkers zullen u snel verder helpen!