Low Level huren Noord Holland

Een Low Level huren Noord Holland? Bij HWS Verhuur bent u voor een low level hoogwerker altijd aan het juiste adres. Een Low Level hoogwerker kan gebruikt worden een veilige oplossing tegenover onstabiele trappen en steigers, waar grotere hoogwerkers niet aan te pas kunnen komen. Veilig en efficiënt werken met de Low Level van HWS Verhuur. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij vertellen u graag wat meer over ons assortiment. Goed om te weten is dat deze modellen een werkhoogte hebben tussen de 3,50m tot 5,10m.

Het assortiment van HWS Verhuur

In Noord Holland en omstreken kunt u natuurlijk gebruik maken van de service van HWS Verhuur. U vindt onze kantoren in Noordwijk, Moerdijk en Nunspeet.  Een van de hoogwerkers die u kunt huren is de kniktelescoophoogwerker. Deze machine onderscheidt zich omdat het een veel bewegingsvrijheid heeft en daarom voor veel situaties de ideale oplossing is. Goed om te weten is dat op ruw terrein een ruwterreinhoogwerker. De kniktelescoophoogwerker is verkrijgbaar op accu, diesel en ook hybride!

Hybride hoogwerkers van HWS Verhuur

HWS Verhuur wil bijdragen aan het milieu door in te spelen met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van hoogwerkers. Om deze reden bieden wij een groot scala aan hybride hoogwerkers aan. Het type dat hier het meest voor wordt ingezet is de Niftylift. Ook zijn deze hoogwerkers heel stil in hun werk.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over het huren van een hoogwerker? Neem dan contact op via de onderstaande button. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Blijf op de hoogte van nieuws rondom HWS Verhuur door ons te volgen op LinkedIn en Facebook.