Loopbrug hoogwerker

Heeft u interesse in een loopbrug hoogwerker? Wij, van HWS, hebben diverse loopbruggen en hoogwerkers in ons assortiment. Al sinds 1978 zijn wij in staat om voor iedere klus de perfecte hoogwerker te vinden. De experts van HoogWerkerSpecialist kunnen u bij iedere klus adviseren over de mogelijkheden

Laat u adviseren door HWS

Iedere klus vraagt om een andere hoogwerker. Inmiddels beschikt HWS over meer dan honderd verschillende machines. Het is van belang dat u gebruik maakt van de meest geschikte hoogwerker. Wij kunnen u, door middel van onze jarenlange ervaring, daarin uitstekend adviseren. Onze specialisten weten precies met welke hoogwerker u het veiligst en het snelst kunt werken. Om hoe zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn proberen wij bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie over uw werkzaamheden in te winnen. Wij verwachten namelijk niet dat u de keuze kunt maken uit honderd verschillende hoogwerkers, maar dat doen wij graag voor u.

Opleidingen

Naast het verhuren van hoogwerkers kunt u bij HWS ook diverse opleidingen volgen. Onze maatwerktrainingen zijn al te verkrijgen vanaf 95 euro. Deze training neemt één dagdeel in beslag en is inclusief certificaat. U kunt ook kiezen voor onze IPAF opleidingen. Deze opleidingen zijn al te volgen vanaf 249 euro. Het is bij HWS ook mogelijk dat wij de training uitvoeren bij u op locatie. Deze prijs kunt u gemakkelijk via het contactformulier op de website aanvragen.

Contact

Heeft u vragen over een loopbrug hoogwerker? Of heeft u vragen over één van onze opleidingen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel naar: 071-5320123.