Hoogwerker certificaat

Naast het huren van hoogwerkers, kunt u bij ons terecht voor een hoogwerker certificaat. HWS is al jarenlang specialist in het verhuren van hoogwerkers. Het werken met een heftruck of hoogwerker vraagt om extra toelichting, vooral over de veiligheidsrisico’s. Daarom zijn wij begonnen als opleidingscentrum voor het veilig werken op hoogte.

Wilt u een hoogwerker certificaat behalen? Neem dan contact met ons op!

Hoogwerker Certificaat
Hoogwerker Certificaat
Hoogwerker Certificaat

Hoogwerker certificaat halen

Het behalen van een hoogwerker certificaat verlaagd veiligheidsrisico’s en maakt dat u en/of uw werknemers efficiënter kunnen werken. Het is echter niet verplicht om een hoogwerker certificaat te hebben om met een hoogwerker te werken. Wel is het in de Arbowetgeving vastgelegd dat de werknemer voorzien moet zijn van de benodigde kennis om een hoogwerker te kunnen besturen. HWS staat achter deze wetgeving: een hoogwerker is een gecompliceerd apparaat, waar met beleid mee omgegaan moet worden. Veiligheid staat voorop bij HWS, daarom delen wij graag onze kennis door middel van opleidingen.

Hoogwerker training volgen bij HWS

Deelnemers van een hoogwerker training ontvangen een PAL-card en IPAF-certificaat. Deze passen hebben een geldigheid van 5 jaar. Daarna dient een herhaalcursus gevolgd te worden.

Bij het behalen van een certificaat komen de volgende onderwerpen aan bod:
• Inspectie van de hoogwerker
• Veiligheidsvoorschriften
• Praktijkoefeningen
• Wet- en regelgeving
• Praktijkexamen (individueel)
• Onderhoud van de hoogwerker

Kosten hoogwerker certificaat

De IPAF training duurt één dag en is inclusief lunch en certificaat. Deze training is al te volgen voor €249,-. Ook is het mogelijk om een IPAF training bij u op locatie of een andere locatie naar wens plaats te laten vinden. Hiervoor geldt een prijs op aanvraag. Ook voor maatwerk trainingen voor groepen en herhalingen hanteren wij een prijs op aanvraag.

Hoogwerker Certificaat

Aanmelden voor een hoogwerker training

Bent u geïnteresseerd in het behalen van een hoogwerker certificaat voor uzelf of een werknemer? Vul dan onderstaand formulier in. Wilt u meer informatie over een training op locatie of een maatwerk training? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.