Rups schaarhoogwerkersrups schaarhoogwerkers

Op deze pagina ziet u een overzicht van de rups schaarhoogwerkers die u bij HWS kunt huren. En rups schaarhoogwerker heeft hetzelfde mechanisme in de arm als een reguliere schaarhoogwerker. Het heeft alleen in plaats van de vier wielen, een rupsband als basis. Hierdoor is de rups schaarhoogwerker stabieler, en geschikt voor gebruik op lastige ondergronden. HWS biedt rupsschaarhoogwerkers met een maximale platformbreedte van meer dan 6 meter maximaal.
Huur uw rups schaarhoogwerker bij HWS
Wanneer u een hoogwerker uit ons assortiment wilt huren voor uw project, kan dit snel en eenvoudig via onze website. HWS heeft in dit vakgebied jarenlange ervaring. Binnen ons ruime aanbod kunt u gegarandeerd de juiste hoogwerker voor uw klus vinden. In onderstaand overzicht vindt u de specificaties van ieder type rupsschaarhoogwerker, en de prijzen voor de huur per dag of week. Heeft u interesse in het huren van één van onze schaarhoogwerkers? Via de contactbutton kunt u vrijblijvend contact met HWS opnemen. Wanneer u vermeld om welke hoogwerker het gaat, kunnen wij u snel en efficiënt helpen.
HWS – assortiment machines
Binnen ons assortiment van ruim 800 machines, vindt u verschillende soorten hoogwerkers. Telescoop hoogwerkers, maar ook bijvoorbeeld knikgiek hoogwerkers en hybride hoogwerkers. Daarnaast hebben we een ruime selectie aan verschillende typen heftrucks en verreikers. Achter de schermen staat het HWS team van ervaren medewerkers voor u klaar, om u van passend en vakkundig advies te voorzien. Voor iedere klus is een ander type machine het meest geschikt, en wij kunnen u direct de juiste richting op wijzen. Meer informatie vindt u in onderstaand overzicht, of neem direct contact met ons op. We staan voor u klaar![/expander_maker]

# = voorzien van hydraulische nivelering. * = aggregaat optioneel. Transportkosten in overleg. Lange huurperioden: prijs op aanvraag.