Kleine verreiker

Bent u op zoek naar betrouwbare verhuurder van een kleine verreiker? Dan bent u bij HWS Verhuur helemaal aan het juiste adres! Elk karwei vereist een andere hoogwerker of verreiker. HWS beschikt daarom over meer dan honderd verschillende type machines. Het is van groot belang dat u de meest geschikte verreiker gebruikt, zodat er veilig op hoogte (/afstand) gewerkt kan worden. Door onze jarenlange ervaring kan HWS u uitstekend adviseren in het gebruik van de machines. Onze medewerkers weten precies met welk type hoogwerker u het snelst en veiligst kunt werken.

Wilt u meer informatie over onze organisatie? Neem dan gerust even een kijkje op onze webpagina. Hopelijk kunnen wij u een goed beeld schetsen van onze kernwaarden.

Kleine verreiker huren? Wij helpen u verder!

Maar wat is nu precies het verschil tussen een verreiker en een hoogwerker? Verreikers verschillen van hoogwerkers in de zin dat zij vanuit de basis verder naar een bepaald punt kunnen reiken. Hoogwerkers hebben voornamelijk een hoog bereik, terwijl verreikers vanaf de basis verder kunnen uitrekken (zonder dat de stabiliteit van de machine hierdoor verloren gaat).

Wilt u liever een kleine verreiker aanschaffen in plaats van huren? Geen probleem! Via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen kunnen wij u ook de meest kwalitatieve en innovatieve hoogwerkers en verreikers aanbieden voor aanschaf. Daarnaast bieden zij ook opleidingen, zodat u voortaan veilig op bepaalde hoogtes kunt gaan werken.

Benieuwd geworden?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een kleine verreiker óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met een oplossing voor uw vraagstuk!

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker