Elektrische verreiker huren

Wilt u een kwalitatieve (en betaalbare) elektrische verreiker huren? Dan bent u bij HWS Verhuur helemaal aan het juiste adres! Wij verhuren verreikers en hoogwerkers al sinds 1972 onder de naam HoogWerkerSpecialist (HWS). De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers die zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Niet alleen het volume is toegenomen; óók het specialisme dat we in de afgelopen jaren hebben verzameld is alsmaar gegroeid. HWS Verhuur helpt u dan ook aan deskundig advies op maat voor al uw werk op hoogte en afstand.

Wilt u meer informatie over onze organisatie? Neem dan gerust even een kijkje op onze webpagina. Hopelijk kunnen wij u een goed beeld schetsen van onze kernwaarden.

Elektrische verreiker huren? HWS Verhuur helpt u verder!

Maar waarom zou u nu juist een elektrische verreiker moeten kiezen? Allereerst zijn deze machines even sterk als een conventionele verreiker (die door een brandstofmotor worden aangedreven), terwijl deze machines emissievrij zijn. Dat draagt voor sloopbedrijven en betonboorbedrijven bij aan een duurzame werkwijze en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Daarnaast veroorzaken de elektrische verreikers ook geen geluidsoverlast én zijn zij vaak zeer manoeuvreerbaar (ten opzichte van de conventionele verreiker). Wilt u liever een verreiker aanschaffen in plaats van huren? Geen probleem. Via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen kunnen wij u ook de meest kwalitatieve en innovatieve hoogwerkers en verreikers aanbieden voor aanschaf.

Kom in contact!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een elektrische verreiker huren óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Daarnaast kunnen wij u ook verder helpen met advies. Tot ziens bij HWS Verhuur!