Roterende verreiker

Wilt u een roterende verreiker huren? HWS Verhuur beschikt over een ruim assortiment van hoogwerkers en verreikers! Verreikers verschillen van hoogwerkers in de zin dat zij vanaf de basis plaatsen op een langere afstand kunnen bereiken. Hoogwerkers hebben voornamelijk een hoog bereik, terwijl verreikers vanaf de basis verder kunnen uitrekken (zonder dat de stabiliteit van de machine hierdoor verloren gaat). Onze voorraad is samengesteld uit meerdere soorten machines, zodat wij altijd een passende oplossing voor uw specifieke klus hebben.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw klus kunnen betekenen? Twijfel niet om even contact met een van onze specialisten op te nemen voor meer informatie! Zij kijken graag op maat met u mee naar de mogelijkheden.

Roterende verreiker gezocht? Neem contact met ons op!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen voor een roterende verreiker? Wij volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veilig en duurzaam werken op hoogte en blijven investeren in onze verhuurvloot. Zo kunnen wij onze klanten altijd de meest geavanceerde machines bieden van toonaangevende merken, zoals bijvoorbeeld Niftylift en Multitel.

Onze medewerkers weten precies met welk type verreiker u het snelst en veiligst kunt werken. Wilt u een specifieke verreiker (zoals bijvoorbeeld de roterende verreiker) bij ons huren? Dan kunt u dit, per type machine, direct via onze website regelen via de ‘’Prijs op maat’’-button.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een roterende verreiker óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen. Graag tot ziens bij HWS Verhuur!

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker