Roterende verreiker

Voor het huren van een roterende verreiker kunt u terecht bij HWS Verhuur. Verreikers lijken op heftrucks, maar het grote verschil is verreikers zij vanaf de basis een langere afstand kunnen bereiken. Een roterende verreiker beschikt, zoals de naam al doet vermoeden, over een roterende functie. Hierdoor is er een groter bereik vanaf de basis en hoeft de verreiker niet vaak verplaatst te worden tijdens werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over een roterende verreiker? Neem dan gerust contact met ons op!

Roterende verreiker

Roterende verreiker huren bij HWS

Bij HWS Verhuur beschikken we over een roterende verreiker van het merk Manitou, namelijk het type VR 2150 Roto. Manitou is marktleider op het gebied van verreikers en allterrainheftrucks. Door te kiezen voor de VR 2150 Roto, weet u dus zeker dat u verreiker van hoge kwaliteit kiest.

Specificaties roterende verreiker

Lepel hoogte (m): 20,6

Verhuur type: VR 2150 Roto

Uitvoering: 4x4x4

Max. hef vermogen (kg): 4.999

Gewicht (kg): 16.095

Prijs per dag (€): 670

Prijs per week (€): 1.715

Technische specificaties: Downlod PDF

  • Deskundig adviseren welke hoogwerker het beste ingezet kan worden;

  • De verhuurvloot in perfecte conditie houden;

  • Vakkundig transporteren naar elke werklocatie in Nederland.

Meer informatie over een roterende verreiker

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een roterende verreiker óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, contact met ons op te nemen voor meer informatie. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen. Graag tot ziens bij HWS Verhuur!

Roterende verreiker