Rijplaten

Zoekt u een partij waar u rijplaten kunt huren voor uw project? Bij HWS kunt u terecht! Ons assortiment bestaat uit ruim 1.400 verschillende machines, steigers, rijplaten en andere toebehoren. Hierdoor kunnen wij u optimaal helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw project.

Rijplaat

Veiligheid is van groot belang

Hoogwerkers en verreikers hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld. Technieken zijn verbeterd, en materialen zijn lichter geworden. Dit betekent aan de ene kant een groot voordeel, omdat de machines een groter en hoger bereik hebben. Aan de andere kant vergroot dit het belang van veilig werken. HWS is meegegaan in deze ontwikkeling, en wij garanderen een grondig onderhoud, en regelmatige controles van alle hoogwerkers die wij verhuren. Daarnaast draagt het huren van rijplaten bij aan de stabiliteit van de (spin)hoogwerker.

Neem contact op met HoogWerkerSpecialist

Voor dé specialisten in hoogwerker verhuur, neemt u contact op met HWS. Dit kan via telefoon of mail. Onze medewerkers staan klaar met professioneel advies. We gaan graag met u persoonlijk in gesprek en bespreken alle mogelijkheden op verhuur gebied. Samen vinden wij de juiste producten voor uw klus!