Hoogwerker huren Friesland

Bent u op zoek naar hoogwerker om te huren in Friesland? HWS Verhuur is uw hoogwerker specialist met ruim 1.400 veilige en betaalbare hoogwerkers. Tussen dit ruime aanbod zit gegarandeerd de juiste hoogwerker voor uw project in Friesland. Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit al deze hoogwerkers, daarom ondersteunen onze specialisten u graag door middel van persoonlijk advies.

Neem gerust contact met ons op voor de verhuur van een hoogwerker in Friesland.

Hoogwerker huren Friesland
Hoogwerker huren Friesland
Hoogwerker huren Friesland

Hoogwerker huren bij HWS

Van telescoophoogwerkers tot rupsschaarhoogwerkers: HWS Verhuur heeft het allemaal in beheer. Welke hoogwerker u ook kiest, u kunt altijd rekenen op de vertrouwde kwaliteit van HWS. Wij garanderen dat uw klus met onze hoogwerker veilig en efficiƫnt verloopt. Al onze hoogwerkers voldoen namelijk aan de hoogste veiligheidseisen en ondergaan grondige controles en onderhoudsbeurten van deskundige medewerkers. Wanneer u een hoogwerker huurt in Friesland, zorgen wij ervoor dat deze snel en vakkundig bij u op de werklocatie wordt geleverd.

Prijzen hoogwerker verhuur Friesland

Wilt u een hoogwerker huren in Friesland en bent u benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan onderstaand overzicht met de vanaf-prijzen per type hoogwerker. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor een prijs op maat.

Type hoogwerkerVanaf prijs per dagVanaf prijs per week
Telescoophoogwerker350 euro900 euro
Schaarhoogwerker140 euro225 euro
Kniktelescoophoogwerker300 euro800 euro
Low level hoogwerker55 euro110 euro
Aanhanghoogwerker150 euro375 euro
Spinhoogwerker500 euro1.200 euro
Verreiker250 euro650 euro
Masthoogwerker125 euro225 euro
Heftruck175 euro330 euro
Autohoogwerker475 euro1.300 euro

Meer informatie over hoogwerker verhuur in Friesland

Twijfelt u welke hoogwerker past bij uw project? Of heeft u nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan klaar om u te helpen met het huren van een hoogwerker in Friesland.