Hoogwerker huren Eindhoven

Wilt u een hoogwerker huren in Eindhoven? HWS is al jarenlang specialist op het gebied van hoogwerker verhuur en biedt landelijke dekking. Onze verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 machines die zijn verdeeld in hoogwerkers, verreikers en heftrucks. De medewerkers van HWS Verhuur helpen u graag aan het juiste type hoogwerker voor uw specifieke project.

Benieuwd naar de juiste soort hoogwerker voor uw klus in en rondom Eindhoven? Neem contact met ons op.

Hoogwerker huren Eindhoven
Hoogwerker huren Eindhoven
Hoogwerker huren Eindhoven

Soorten hoogwerkers

HWS heeft vele typen hoogwerkers in de verhuurvloot. Van kleine masthoogwerkers tot grote (hybride) kniktelescoophoogwerkers. Een groot voordeel van bijvoorbeeld een hybride hoogwerker is dat dit type een stuk zuiniger is dan reguliere hoogwerkers. Een ander voorbeeld is de rups hoogwerker. Met dit type hoogwerkers kunt u ook werken vanaf een onverharde ondergrond. Welke klus u ook gaat uitvoeren in Eindhoven: wij hebben een geschikte hoogwerker in beheer. Graag geven wij u advies welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw klus.

Veilig werken op hoogte met onze machines

Het materiaal dat gebruikt wordt in hoogwerkers, is door de jaren heen veel lichter geworden. Daarbij zijn de hoogwerkers ook een stuk hoger geworden. Het belang van veiligheid is daarmee alleen maar toegenomen. Veiligheid is een belangrijk aspect bij HWS. We willen garanderen dat uw klus met onze hoogwerker veilig en effici├źnt verloopt. Daarom voldoen al onze machines aan de hoogste veiligheidseisen. Ook worden onze machines voor en na de verhuur grondig gecontroleerd┬ádoor onze deskundige medewerkers. Bovendien bieden wij hoogwerker opleidingen aan, waarbij we u leren om veilig op hoogte te werken.

  • Deskundig adviseren welke hoogwerker het beste ingezet kan worden;

  • De verhuurvloot in perfecte conditie houden;

  • Vakkundig transporteren naar elke werklocatie in Nederland.

Verhuurprijzen van alle soorten hoogwerkers

Graag geven wij een indicatie van de kosten voor de verhuur van onze hoogwerkers. In onderstaand overzicht vindt u de vanaf prijs per dag en per week voor alle soorten hoogwerkers. Ook kunt u contact met ons opnemen voor een prijs op maat voor uw klus in Eindhoven.

Hoogwerker huren in Eindhoven

Wilt u graag een hoogwerker huren in Eindhoven? Kies dan voor HWS! Wij hebben altijd een type hoogwerker dat bij uw project past. Meer weten over onze machines of onze service? Neem direct contact met ons op.