Hoogwerker huren Den Haag

Hoogwerker huren in Den Haag? Dat kan bij HWS Verhuur! Wij bieden landelijke dekking voor verhuurprojecten. U kunt bij ons terecht voor ruim 1.400 hoogwerkers, dus u vindt bij ons altijd de juiste hoogwerker voor uw klus. Wij begrijpen echter dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit het ruime aanbod. Daarom staan wij voor u klaar voor deskundig advies op maat.

Hoogwerker huren Den Haag
Hoogwerker huren Den Haag
Hoogwerker huren Den Haag
Hoogwerker huren Den Haag

Prijzen voor het huren van een hoogwerker in Den Haag

Benieuwd naar de prijzen voor het huren van een hoogwerker in Den Haag? Bekijk onderstaand overzicht voor de vanaf-prijzen per dag en per week voor alle soorten hoogwerkers.

Type hoogwerkerVanaf prijs per dagVanaf prijs per week
Telescoophoogwerker350 euro900 euro
Schaarhoogwerker140 euro225 euro
Kniktelescoophoogwerker300 euro800 euro
Low level hoogwerker55 euro110 euro
Aanhanghoogwerker150 euro375 euro
Spinhoogwerker500 euro1.200 euro
Verreiker250 euro650 euro
Masthoogwerker125 euro225 euro
Heftruck175 euro330 euro
Autohoogwerker475 euro1.300 euro

Uw hoogwerker specialist

HWS Verhuur is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Al ons materiaal is goed onderhouden en gekeurd, zodat u veilig op hoogte kunt werken. Tevens hebben wij de grootste hybride verhuurvloot van Nederland.

Contact over het huren van een hoogwerker in Den Haag

Bij HWS Verhuur kunt u snel en eenvoudig een hoogwerker huren. Al onze machines zijn veilig en in perfecte conditie. Wilt u een prijs op maat of meer informatie over het huren van een hoogwerker? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder en adviseren u over de juiste hoogwerker voor uw klus in Den Haag!