Veiligheidsharnassen (verkoop – verhuur – keuring)veiligheidsharnassen

Zoekt u veiligheidsharnassen voor het werken met hoogwerkers? Dan bent u bij HWS aan het juiste adres. Wij verhuren hoogwerkers sinds 1978, en hebben op dit moment beschikking over meer dan 800 verschillende hoogwerkers. Daarbij speelt veiligheid een belangrijke rol, en daarom verhuren wij ook altijd veiligheids harnassen. Hoog Werker Specialist helpt u bij de keuze van de juiste machine voor uw project!
[expander_maker more=”Lees meer »” less=”« Lees minder”]

Veiligheidsharnassen: veiligheid staat voorop

In de loop van de jaren is er veel veranderd. De materialen zijn lichter geworden, en daarmee kunnen de hoogwerkers steeds hoger worden gemaakt. Dit vergroot de mogelijkheden voor het gebruik, maar verhoogt daarnaast ook het belang van veilig werken met hoogwerkers. Bij HWS zorgen we er altijd voor dat de hoogwerkers goed onderhouden worden, en zowel voor, tijdens en na het verhuur wordt dit gecheckt. Daarnaast is het voor de huurder van belang de veiligheidsregels te volgen. De harnassen spelen hierbij een belangrijke rol.

Professioneel advies bij HWS

Bij HWS heeft u naast de harnassen keuze uit meer dan 800 machines en andere faciliteiten zoals steigers en ladderliften. Het is vaak lastig om een goede inschatting te maken van de juiste producten voor uw klus. Doordat wij hiermee al bijna 30 jaar ervaring hebben, kunnen onze medewerkers u voorzien van een professioneel advies op maat. In samenwerking met elkaar zorgen we ervoor dat u optimaal voorzien bent. Heeft u nog vragen over onze harnassen of hoogwerkers? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord!