Snelbouwsteigerssteigers

Wilt u steigers huren voor uw tijdelijke project? HoogWerkerSpecialist is sinds 1978 gespecialiseerd in heftruck, hoogwerker en verreiker verhuur in Nederland. Daarnaast kunt u bij ons steigers, ladderliften en overige faciliteiten. Door onze ruime ervaring gecombineerd met een assortiment van meer dan 800 verschillende machines, kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste producten voor uw klus.

Uw steigers huren bij HWS – Alle voordelen

Hieronder vindt u alle voordelen van het huren van uw steigers via HWS.

    • Altijd maatwerk. Maatwerk betekent voor ons dat wij goed luisteren naar uw wensen en de benodigdheden voor uw klus. Dit is de basis voor ons advies, en uiteindelijk voor de keuze die we gezamenlijk maken.
    • Ervaring en deskundigheid. HWS heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van verreikers, hoogwerkers en heftrucks. Dit combineren wij met onze specifieke vakkennis, en uitgebreide kennis van alle producten die wij verhuren. Hierdoor kunnen wij u vrijwel direct optimaal van advies voorzien. U heeft direct een overzicht van de mogelijkheden en voor-en nadelen.
    • Belang van veiligheid. Doordat verreikers in de loop der jaren zich hebben ontwikkeld, zijn er ook ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. HWS zorgt er altijd voor dat alle machines in ons assortiment voldoen aan de veiligheidseisen. Dit doen wij door middel van controles, inspecties en nauwkeurig onderhoud.

Neem contact op met HWS

Heeft u vragen met betrekking tot het huren van een steiger bij HWS? Of heeft u behoefte aan advies? U kunt vrijblijvend contact met ons via onderstaande knop. Wij staan u graag te woord. Ook kunt u direct online ons assortiment bekijken.

* = steigers worden geleverd met kantplanken. Lange huurperioden: prijs op aanvraag
Keuze uit werkvloer afmetingen:

0,75 m x 2,00 m 0,75 m x 2,45 m 0,75 m x 3,05 m
1,35 m x 2,00 m 1,35 m x 2,45 m 1,35 m x 3,05 m

 

Kamersteigers

 

Loopbruggen

 

Overige producten