Verreiker bouw

Zoekt u naar een kwalitatieve verreiker bouw? Wij, van HWS Verhuur, staan graag voor u klaar en kunnen u snel verder helpen! Met vestigingen in Noordwijk, Amsterdam, Nunspeet en Moerdijk bieden wij landelijke dekking voor al uw verhuurprojecten. Naast verhuur van hoogwerkers en verreikers bieden wij via onze dochteronderneming Eurosupply Hoogwerksystemen ook opleidingen en trainingen voor het bedienen van deze machines. Bij Eurosupply kunt u daarnaast ook terecht voor de aanschaf van (zowel gebruikte als nieuwe) machines, onderhoud en de inkoop van losse onderdelen.

Benieuwd geworden naar de tarieven die wij hanteren voor onze verhuurprojecten? Wacht niet en neem dan direct contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie.

Verreiker bouw? HWS Verhuur is uw partner!

Maar waarom zou u nu juist voor ons moeten kiezen voor een verreiker in de bouw? Wij verhuren hoogwerkers en verreikers al sinds 1972 onder de naam HoogWerkerSpecialist (HWS). Onze verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers, die zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Samen met de specialisten van HWS Verhuur kiest u voor efficiënte en duurzame oplossingen voor al uw werk op hoogte met veilig en gekeurd materiaal vanuit de grootste hybride verhuurvloot van Nederland.

Het zijn de medewerkers die ons bedrijf maken. Samen streven wij dezelfde doelen na door onze gedeelde passie voor het vak. Wij richten ons op de behoefte van de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing om het werk op hoogte op de meest efficiënte wijze uit te voeren voor zowel de klant als de directe gebruiker van het materieel. Daarbij staat veiligheid natuurlijk centraal.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze mogelijkheden voor een verreiker bouw óf kunnen wij u ergens anders mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Tot ziens bij HWS Verhuur!