Veilig werken op hoogte glazenwassers

Zoekt u een manier voor veilig werken op hoogte glazenwassers? Dan bent u bij HWS Verhuur helemaal aan het juiste adres! Hoger dan 10 meter werken met een ladder is verboden en dan biedt een hoogwerker van HWS Verhuur uitkomst. Een goed voorbeeld voor een passende hoogwerker voor een glazenwasser is een telescoophoogwerker. Deze hoogwerker heeft een lange uitschuifbare arm en is uitermate geschikt om zeer hoge en lastige plekken te bereiken.

Meer weten over ons assortiment van telescoophoogwerkers? Wacht niet en vraag direct (en vrijblijvend) meer informatie aan. Dit kunt u doen via de ‘’Prijs op maat’’-knop.

Veilig werken op hoogte glazenwassers? Wij hebben de oplossing!

Wij zijn specialist in het leveren van efficiënte en duurzame oplossingen voor al uw werk op hoogte op ieder moment en op iedere locatie in Nederland door middel van gedegen kennis van onze medewerkers, het bieden van opleidingen en het leveren van veilig en gekeurd materiaal. Wij volgen continu de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van veilig en duurzaam werken op hoogte en blijven investeren in onze verhuurvloot.

Het zijn de medewerkers die het bedrijf maken. Samen streven wij dezelfde doelen na door onze gedeelde passie voor het vak. Wij richten ons op de behoefte van de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing om het werk op hoogte op de meest efficiënte wijze uit te voeren voor zowel de klant als de directe gebruiker van het materieel. Daarbij staan veiligheid, duurzaamheid en specialisme natuurlijk centraal.

Meer informatie?

Heeft u nog enkele vragen voor ons óf kunnen wij al iets voor u betekenen in uw zoektocht naar veilig werken op hoogte glazenwassers? Neem in beide gevallen gerust even contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen!

Neem contact met ons op!
Certificaat hoogwerker