Rups schaarhoogwerker

Wilt u een rups schaarhoogwerker huren? Dan bent u bij HWS aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk al, afhankelijk van de werkhoogte, een rups schaarhoogwerker huren vanaf 290 euro per dag. Daarnaast zijn onze specialisten in staat om u optimaal te adviseren over een passende hoogwerker. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op.

Laat u adviseren door HWS

Iedere opdracht vraagt om een andere soort hoogwerker. HWS beschikt inmiddels over meer dan 100 verschillende soorten machines. Het is erg belangrijk dat u gebruik maakt van de juiste soort hoogwerker. De experts van HWS kunnen u hierbij optimaal adviseren. Door onze jarenlange ervaring weten wij namelijk voor iedere klus de juiste hoogwerker te vinden. Wij helpen u door bij uw aanvraag al meteen zoveel mogelijk informatie in te winnen over de werkzaamheden die u gaat uitvoeren. Wij verwachten namelijk niet dat u uit honderd verschillende hoogwerkers kunt kiezen en daarom doen wij dit voor u.

Opleidingen

Het is ook mogelijk om, naast het huren van hoogwerkers, diverse opleidingen bij HWS te volgen. Onze trainingen zijn al te verkrijgen vanaf 95 euro. Deze training neemt slechts één dagdeel in beslag. Na het afronden van deze training krijgt u een geldig certificaat. Naast onze maatwerktrainingen bieden wij ook IPAF trainingen en deze zijn al te volgen vanaf 249 euro. Daarnaast verzorgen wij deze trainingen ook op locatie. Mocht u interesse hebben in deze training op locatie kunt u via ons contactformulier bij ons te prijs opvragen.

Contact

Heeft u vragen over de rups schaarhoogwerker? Of misschien over één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Neem contact met ons op!
Rups schaarhoogwerker