Noord-Holland verreiker

Zoekt u in Noord-Holland verreiker? Dan bent u bij HWS Verhuur helemaal aan het juiste adres! Wij verhuren verreikers en hoogwerkers al sinds 1972 onder de naam HoogWerkerSpecialist (HWS). De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers die zijn onderverdeeld in diverse categorieën. Niet alleen het volume is toegenomen; óók het specialisme dat we in de afgelopen jaren hebben verzameld is alsmaar gegroeid. HWS Verhuur helpt u dan ook aan deskundig advies op maat voor al uw werk op hoogte en afstand.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw situatie kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden binnen ons aanbod.

Noord-Holland verreiker huren? Wij kunnen het regelen!

Elk karwei vereist een andere hoogwerker of verreiker. HWS beschikt daarom over meer dan honderd verschillende type machines. Het is van groot belang dat u de meest geschikte verreiker gebruikt, zodat er veilig op hoogte (/afstand) gewerkt kan worden. Door onze jarenlange ervaring kan HWS u uitstekend adviseren in het gebruik van de machines. Onze medewerkers weten precies met welk type hoogwerker u het snelst en veiligst kunt werken. Om goed te adviseren winnen wij daarom bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie in over uw werkzaamheden.

Het zijn de medewerkers die ons bedrijf maken. Samen streven wij dezelfde doelen na door onze gedeelde passie voor het vak. Wij richten ons op de behoefte van de klant en zoeken samen naar de juiste oplossing om het werk op hoogte op de meest efficiënte wijze uit te voeren voor zowel de klant als de directe gebruiker van het materieel. Daarbij staat veiligheid natuurlijk centraal.

Meer weten?

Kunnen wij al iets voor u betekenen óf heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze mogelijkheden voor een Noord-Holland verreiker? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij denken graag met u mee!