Mini hoogtewerker

Bent u op zoek naar een mini hoogtewerker? Dan bent u bij HWS Verhuur aan het juiste adres! Wij hebben een breed assortiment mini hoogtewerkers, ook wel lowlevel hoogwerkers genoemd. Deze zijn ideaal om te gebruiken in plaats van een steiger, omdat ze een stuk wendbaarder zijn en daarnaast ook heel gemakkelijk te vervoeren door een gebouw. HWS heeft dankzij haar ervaring op het gebied van hoogwerker verhuur voldoende kennis in huis om de juiste machine te vinden bij uw klus!
Bent u benieuwd naar wat HWS voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Mini hoogtewerker van HWS Verhuur

Bij HWS Verhuur zit u altijd goed als het gaat om het huren van een lowlevel hoogwerker. Dankzij onze kennis zijn onze hoogwerkers standaard goedgekeurd en geschikt om te gebruiken in alle soorten industrie├źn. De lowlevel hoogwerkers van HWS zijn ideaal om te gebruiken in plaats van een stijger. Ze zijn heel wendbaar, passen dankzij hun afmetingen en gewicht gewoon in een normale personenlift en zijn hierdoor geschikt om op elk soort vloer te gebruiken. Een goede oplossing als u bijvoorbeeld werkzaamheden heeft in een hoger gebouw waar u met een ladder niet of moeilijk bij komt.

Neem contact op met HWS

HWS is al sinds 1978 specialist op het gebied van hoogwerker verhuur, maar daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het huren van heftrucks, verreikers, rijplaten en valbescherming. Graag adviseren wij u over de juiste materialen voor uw klus, zodat u zeker weet dat deze straks soepel en makkelijk verloopt. Dankzij onze 800 machines weten we altijd de juiste te vinden die past bij uw wensen en eisen! Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Twijfel dan niet op contact met ons op te nemen.

Neem contact met ons op!
Heftruck huren