Lowlevel hoogwerkers

Bent u op zoek naar lowlevel hoogwerkers? Dan bent u bij HWS verhuur aan het juiste adres! Wij hebben een breed aanbod lowlevel hoogwerkers. Een groot voordeel is dat onze lowlevel hoogwerkers handmatig worden verreden. Op deze manier kunt u de hoogwerker gemakkelijk op de millimeter nauwkeurig goed zetten. De hoogwerkers zijn te onderscheiden in twee soorten. De geheel manueel te bedienen hoogwerkers en de machines met elektrisch aangedreven hef- en daalfuncties. Door het Push-Around principe zal het verrijden niet ten koste gaan van de accuduur.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Lowlevel hoogwerkers huren bij HWS verhuur

HWS verhuur is al meer dan 40 jaar specialist op het gebied van hoogwerker verhuur. Inmiddels hebben we een aanbod van ruim 800 machines. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen onze medewerkers met u meedenken over de juiste machine voor uw klus. Zo kan HWS aan elke specifieke wens voldoen. Onze machines zijn standaard geschikt en goedgekeurd om te worden ingezet voor werkzaamheden in gevaarlijke industrie├źn. Daarnaast hebben de hoogwerkers een smalle chassis en passen ze daardoor door de meeste standaard deurposten. Ook zijn onze machines licht van gewicht en daarom geschikt voor het vervoer in een personenlift en geschikt voor alle vloertypes.

Contact

Heeft u advies nodig over de beste machine voor uw klus? Neem contact met ons op. Onze medewerkers maken graag tijd voor u vrij om uw wensen en behoeften te bespreken. Door deze eerst uitgebreid in kaart te brengen, kunnen wij u voorzien van passend advies zodat u goed voorbereid aan uw klus begint. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons ruime aanbod hebben wij altijd de juiste machine beschikbaar voor elke klus. Wij horen graag van u!

Neem contact met ons op!
Lowlevel hoogwerkers