Low level machines

Bent u op zoek naar low level machines om bijvoorbeeld een klus binnen uit te voeren? Dan is HWS verhuur uw partner! Al sinds 1978 zijn wij specialist in het verhuren van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. We hebben inmiddels ruim 100 verschillende soorten machines in ons bezit, waardoor we altijd de juiste machine voor uw klus paraat hebben. Onze medewerkers hebben ruime  ervaring, waardoor we u ook kunnen adviseren in de keuze voor een bepaalde machine.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

HWS: dé specialist in hoogwerker verhuur

HWS verhuurt sinds 1978 hoogwerkers onder de naam ‘HoogWerkerSpecialist’. Inmiddels is ons aanbod in machines flink gegroeid tot meer dan 800 machines. Niet alleen het volume is veranderd, maar ook de kwaliteit in veel zaken. Zo is het materiaal van de machines steeds lichter geworden en de hoogwerkers steeds hoger. Hierdoor is het belang van de veiligheid steeds meer toegenomen. Als vanzelfsprekend controleren wij de veiligheid van onze machines zeer regelmatig, waardoor u altijd verzekerd bent van een goede machine. Door de kennis die HWS in de afgelopen jaren heeft verzameld, zijn we in staat om voor iedere klus de juiste hoogwerker aan te leveren. HWS kan aan uw specifieke wensen voldoen!

Low level machines – contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw klus? Of heeft u nog vragen over de machines? Neem dan contact met ons op. Graag gaan we met u in gesprek om uw wensen en verwachtingen duidelijk te krijgen. Vervolgens kunnen we op zoek naar de juiste hoogwerker voor uw karwei. Op onze website vindt u ook alvast een uitgebreide prijslijst, waardoor u vooraf een inschatting kunt maken van de kosten.