Huur mini hoogwerker

Bent u op zoek naar een kleine hoogwerker voor een bepaalde klus? Huur mini hoogwerker bij HWS Verhuur! We zijn al ruim 40 jaar specialist in het verhuren van hoogwerkers, en hebben inmiddels ruim 800 machines tot onze beschikking. Hierdoor zijn we in staat altijd de perfecte hoogwerker, heftruck of verreiker te leveren voor uw klus!
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Huur mini hoogwerker bij HWS Verhuur

Bij HWS bent u aan het juiste adres als het gaat om hoogwerker verhuur. We zijn al sinds 1978 specialist in deze branche en hebben hierdoor in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring kunnen verzamelen. Onze medewerkers zijn daarom perfect in staat om met u mee te denken over de juiste hoogwerker voor uw bepaalde klus. Graag gaan we met u in gesprek, zodat we uw wensen en verwachtingen van de hoogwerker kunnen bespreken om zo samen tot de beste match te komen.
Een mini hoogwerker, ook wel low level hoogwerker genoemd is ideaal voor bepaalde klussen binnen aan bijvoorbeeld een hoog plafond. Deze hoogwerkers zijn licht van gewicht, waardoor ze makkelijk in een normale personenlift passen, en gebruikt kunnen worden op elke soort vloer. Ook zijn onze hoogwerkers standaard geschikt en goedgekeurd om te gebruiken in gevaarlijke industrie├źn.

Contact

Heeft u vragen over onze machines, of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u dan verder met het zoeken naar de juiste machine voor uw klus, afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. Op onze website vindt u ook alvast een uitgebreide prijslijst, waar u alle tarieven kunt vinden voor de verschillende soorten machines per dag of per week.

Neem contact met ons op!
Huur mini hoogwerker