AanhanghoogwerkersHoogwerkers op aanhanger

Op deze pagina vindt u een overzicht van het aanbod aanhanghoogwerkers van HWS.
De hoogwerker op aanhanger is bedoeld om als aanhanger achter een voertuig te koppelen. Hierdoor is deze hoogwerker zeer wendbaar. Het gewicht varieert van 1.490 kg tot 3.450 kg, en de werkhoogte respectievelijk van 12,2 tot 30 meter. Hieronder kunt u het complete aanbod aanhanger hoogwerkers van HWS bekijken.

Aanhanghoogwerkers huren bij HWS

Wanneer u van plan bent een hoogwerker te huren, kunt u dit gemakkelijk via de website regelen. HWS heeft hierin jarenlange ervaring, en met ons ruime aanbod vindt u gegarandeerd de juiste machine voor uw klus. In het overzicht vindt u de specificaties van ieder type hoogwerker op aanhanger, en de huurprijzen per dag of per week. Bent u geïnteresseerd in het huren van één van deze hoogwerkers? Dan kunt u via de button op de pagina vrijblijvend contact met ons opnemen. Vermeld even om welk type hoogwerker het gaat, dan kunnen wij u snel verder helpen.

Ons hoogwerker assortiment

Naast dit assortiment aanhanger hoogwerkers, heeft HWS een uitgebreid aanbod aan verschillende hoogwerkers, verreikers en heftrucks. In totaal hebben we meer dan 1.200 machines in ons assortiment. Wij zorgen er natuurlijk voor dat alle hoogwerkers voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Ze worden allen standaard voor en na de verhuur uitvoerig gecontroleerd. Vindt u het lastig een keuze te maken, en heeft u behoefte aan advies? Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar, en bekijken per situatie welke machine het beste past. Bekijk vrijblijvend het volledige assortiment op de website, en neem gerust contact met ons op als u vragen heeft. Dit kan gemakkelijk via de contact button, of via de contactgegevens die u vindt op de website.

Allen zijn voorzien van hydraulische stempels. # = voorzien van stempelautomaat * = 230V in de werkbak (ingebouwde generator). Lange huurperioden: prijs op aanvraag.