Hoogwerkers huren

Wilt u één of meerdere hoogwerkers huren? Dan bent u bij HWS gegarandeerd aan het juiste adres. HWS (HoogWerkSpecialist) is sinds 1978 gespecialiseerd in het verhuren van hoogwerkers, verreikers en heftrucks in verschillende typen en maten. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze van uw ideale hoogwerkers voor uw klus, uit ons assortiment van ruim 800 machines.

Hoogwerkers huren – Wat heeft HWS te bieden?

Bij HoogWerkerSpecialist bent u aan het juiste adres, als het gaat om het huren van hoogwerkers. Hieronder wordt per punt beschreven wat u van ons kunt verwachten.

     • Ruim assortiment. Bij HWS heeft u keuze uit meer dan 800 machines. Daardoor zijn er altijd meerdere opties mogelijk voor u op dat moment. Samen met onze deskundige medewerkers bepaalt u welke voor u de juiste is.
     • Maatwerk service. Bij de keuze van de juiste hoogwerker wordt altijd rekening gehouden met uw wensen en doelen. Samen gaan we in gesprek, om te bespreken welk type machine het beste past bij uw klus.
     • Veiligheidsnormen en kwaliteitsnormen. HWS zorgt er altijd voor dat de verhuurde hoogwerkers aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoen. Dit doen wij door middel van grondig onderhoud en tussentijdse controles.
     • Deskundig advies. Onze medewerkers staan klaar om u te voorzien van deskundig advies, gebaseerd op hun gespecialiseerde vakkennis en ruime ervaring met het verhuur van hoogwerkers.
    • Ervaren personeel. Soms is het lastig om de juiste keuze te maken. HWS biedt u meer dan 800 verschillende machines, er zijn hierdoor altijd veel verschillende opties mogelijk. Onze medewerkers kunnen u helpen direct de juiste opties te selecteren, door middel van deskundig advies op basis van uw situatie.

Hoogwerkers huren – Contact HWS

Wilt u uw hoogwerkers huren via HWS? U kunt direct gemakkelijk contact met ons opnemen via onderstaande knop. Wij zijn gemakkelijk via telefoon of e-mail bereikbaar. Het is ook mogelijk om op de website ons assortiment te bekijken.