Hoogwerkers voor schilders

Bent u een schilder en heeft u een opdracht voor schilderen van bijvoorbeeld een plafond of kozijnen? Maak dan niet gebruik van een oude of onstabiele steiger en/of ladder; ongelukken zitten namelijk in een klein hoekje. Met een hoogwerker van HWS Verhuur kunt u schilderwerk op hoogte veilig en efficiënt uitvoeren. Wij zijn al sinds 1972 specialist in hoogwerkers en kunnen u adviseren over een passende hoogwerker voor uw schilderswerkzaamheden. Deze kunnen we vervolgens leveren uit eigen aanbod tegen een scherp tarief.

Wilt u meer informatie over hoogwerkers voor schilders? Neem dan gerust contact met ons op.

De beste hoogwerkers voor uw schilderwerk

De beste hoogwerkers om schilderwerk mee uit te voeren zijn de telescoophoogwerker, kniktelescoophoogwerker en de schaarhoogwerker. De telescoophoogwerker is ideaal om zeer hoge plekken mee te bereiken. De kniktelescoophoogwerker heeft grote bewegingsvrijheid door de knik in de arm. Hierdoor kan de hoogwerker moeilijke plekken bereiken. Een schaarhoogwerker is geschikt wanneer u een groter gebied op hoogte tegelijk wilt bereiken.

Hoogwerker huren bij HWS Verhuur

HWS Verhuur is de HoogWerkerSpecialist in het verhuren van veilige en duurzame oplossingen voor al uw werk op hoogte. U kunt onze hoogwerkers (meer dan 1.400) huren tegen scherpe tarieven. Ook kunnen wij hoogwerkers vakkundig leveren op iedere werklocatie in Nederland. Mocht u nog behoefte hebben aan advies op maat, dan komen we graag bij u langs.

Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een hoogwerker schilder óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel niet om, in beide gevallen, even contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en zullen u snel verder helpen met uw vraagstuk!

Certificaat hoogwerker