Hoogwerker klein huren

Wilt u graag een hoogwerker klein huren? Dan bent u bij HWS verhuur aan het juiste adres! Wij hebben hoogwerkers in alle soorten en maten, waardoor we voor elke klus de juiste machine in huis hebben. We hebben inmiddels ruim 40 jaar ervaring, waardoor we ook precies weten welke machine u het best kunt gebruiken. Naast hoogwerkers verhuren we ook heftrucks, verreikers en stijgers.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw klus? Neem dan contact met ons op!

Hoogwerker klein huren bij HWS

Een kleine hoogwerker, ook wel low level hoogwerker genoemd, is ideaal als u werkzaamheden binnen moet uitvoeren, waarbij het plafond net te hoog is voor een steiger. Vaak worden deze hoogwerkers gebruikt bij werkzaamheden in een gymzaal of schoolgebouw. Onze low level hoogwerkers zijn erg licht van gewicht, waardoor ze makkelijk in een personenlift kunnen. Ook zijn ze hierdoor te gebruiken op elk soort vloertype. Daarnaast zijn al onze hoogwerkers standaard goedgekeurd en veilig om te gebruiken in gevaarlijke industrie├źn, zodat u hier niet speciaal op hoeft te letten bij het uitzoeken van een hoogwerker.
Op onze website vindt u een uitgebreide prijslijst met onze tarieven. U kunt dus vooraf alvast een inschatting maken van de kosten per dag of per week.

Advies van de specialisten

Twijfelt u over de juiste machine voor uw klus, of heeft u vragen over onze machines, neem dan gerust contact met ons op. HWS is al sinds 1978 specialist in het verhuur van hoogwerkers, waardoor we goed in staat zijn om u op de juiste manier te adviseren. Graag gaan we dan ook in gesprek om samen op zoek te gaan naar de beste machine, afhankelijk van uw wensen en verwachtingen. We helpen u graag bij HWS!

Neem contact met ons op!
Hoogwerker klein huren