Hoogwerker huren Eindhoven

Graag een hoogwerker huren Eindhoven? HWS is al jarenlang specialist op het gebied van hoogwerker verhuur. De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers die zijn verdeeld in hoogwerkers, verreikers en heftrucks. De medewerkers van HWS Verhuur  helpen u graag aan het juiste type hoogwerker voor uw specifieke project. Betaalbaar en effectief. Dat is HWS Verhuur.
Benieuwd naar de juiste soort hoogwerker voor uw klus in en rondom Eindhoven? Bekijk het assortiment.

Belang van veiligheid

Het materiaal dat gebruikt wordt in hoogwerkers, is door de jaren heen veel lichter geworden. Daarbij zijn de hoogwerkers ook een stuk hoger geworden. Het belang van veiligheid is daarmee alleen maar toegenomen.
Veiligheid is een belangrijk aspect bij HWS. We willen garanderen dat uw klus met onze hoogwerker veilig en efficiënt verloopt. Daarom zetten we ons al jaren effectief in voor veiligheid. En voldoen al onze machines aan de hoogste veiligheidseisen. Voor en na de verhuur van onze machines worden deze door onze deskundige medewerkers grondig gecontroleerd. Zo bent u verzekerd van een veilige hoogwerkers.

Soorten hoogwerkers

HWS Verhuur verhuurt al hoogwerkers sinds 1972 onder de naam HoogWerkerSpecialist. De verhuurvloot is uitgegroeid tot meer dan 1.400 hoogwerkers die zijn verdeeld in diverse categorieën. Niet alleen het volume is toegenomen, ook het specialisme dat we in de afgelopen jaren hebben verzameld, is alsmaar gegroeid. HWS Verhuur helpt u dan ook aan deskundig advies op maat voor al uw werk op hoogte, want wij verwachten namelijk niet dat u uit meer dan honderd verschillende hoogwerkers de juiste kiest, maar u mag dat wel van ons verwachten. Samen met de specialisten van HWS Verhuur kiest u voor efficiënte en duurzame oplossingen voor al uw werk op hoogte met veilig en gekeurd materiaal vanuit de grootste hybride verhuurvloot van Nederland

HWS heeft vele typen hoogwerkers in de verhuurvloot.kleine masthoogwerkers tot grote (hybride) kniktelescoophoogwerkers. Een groot voordeel van bijvoorbeeld een hybride hoogwerker is dat dit type een stuk zuiniger is dan reguliere hoogwerkers. Ook hebben we veel verschillende schaarhoogwerkers in beheer. Deze heeft een schaarvormige arm, waardoor het werkoppervlak een stuk groter is dan bijvoorbeeld een telescoop hoogwerker. Gebruik bijvoorbeeld een schaarhoogwerker wanneer u een groter gebied op dezelfde hoogte wilt bereiken.
Wat uw gewenste type ook is, HWS heeft het in beheer. Heeft u (nog) geen idee welk type geschikt is voor uw klus? Vraag onze medewerkers om hulp. We helpen u graag verder.

Hoogwerker huren Eindhoven

Wilt u graag een hoogwerker huren Eindhoven? Kies voor HWS! Wij hebben altijd een type hoogwerker dat bij uw project past. Meer weten? Kijk op onze website of neem direct contact op.

Neem contact met ons op!
Hoogwerker huren noord holland