Hoogwerker huren Den Haag

Hoogwerker huren in Den Haag? Dat kan bij HWS Verhuur! Wij bieden landelijke dekking voor verhuurprojecten. Middels vakkundig transport zorgen wij ervoor dat uw hoogwerker wordt geleverd op uw werklocatie in Den Haag. U kunt bij ons terecht voor ruim 1.400 hoogwerkers, dus u vindt bij ons altijd de juiste hoogwerker voor uw klus. Wij begrijpen echter dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit het ruime aanbod. Daarom staan wij voor u klaar voor deskundig advies op maat.

Neem contact met ons op!
HWS Verhuur hoogwerker aan strand
HWS Verhuur pand
Logistiek trailer hoogwerkers
Hoogwerker huren

Hoogwerker verhuur Den Haag – Prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor het huren van een hoogwerker in Den Haag? Bekijk onderstaand overzicht voor de vanaf-prijzen per dag en per week voor alle soorten hoogwerkers.

Type hoogwerkerVanaf prijs per dagVanaf prijs per week
Telescoophoogwerker320 euro800 euro
Schaarhoogwerker125 euro210 euro
Kniktelescoophoogwerker270euro670 euro
Low level hoogwerker50 euro100 euro
Aanhanghoogwerker110 euro320 euro
Spinhoogwerker450 euro1.100 euro
Verreiker210 euro590 euro
Masthoogwerker110 euro210 euro
Heftruck150 euro300 euro
Autohoogwerker430 euro1.180 euro

Uw hoogwerker specialist

HWS Verhuur is al ruim 50 jaar specialist op het gebied van hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Wij bieden efficiƫnte en duurzame oplossingen voor al uw werk op hoogte. Al ons materiaal is goed onderhouden en gekeurd, zodat u veilig op hoogte kunt werken. Samen met onze fabrikanten volgen wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hoogwerkers. Hierdoor beschikken wij over machines met de laatst ontwikkelde technieken. Tevens hebben wij de grootste hybride verhuurvloot van Nederland.

Contact over het huren van een hoogwerker in Den Haag

Bij HWS Verhuur kunt u snel en eenvoudig een hoogwerker huren. Al onze machines zijn veilig en in perfecte conditie. Wilt u een prijs op maat of meer informatie over het huren van een hoogwerker? Neem dan snel contact met ons op. Wij helpen u graag verder en adviseren u over de juiste hoogwerker voor uw klus in Den Haag!

Neem contact met ons op!
Hoogwerker huren noord holland