Hoogwerker Amsterdam

Bent u op zoek naar het huren van een hoogwerker  Amsterdam of omgeving? Bij HWS Verhuur kunt u terecht! Wij verhuren sinds 1972 in heel Nederland hoogwerkers, verreikers en heftrucks. Op dit moment hebben wij meer dan 1.400 machines in ons assortiment. De HoogWerkerSpecialist kan u daarom gegarandeerd helpen bij de keuze van de juiste hoogwerker voor uw project!

Hoogwerker Amsterdam – Professioneel advies

Bij HWS heeft u de keuze uit meer dan 1.400 machines. Vaak is het lastig om een juiste inschatting te maken van het type hoogwerker dat bij uw klus past. Door al meer dan 40 jaar ervaring en deskundigheid, kunnen wij u voorzien van een professioneel advies op maat. Wij proberen continu op de hoogte blijven van alle noviteiten en ontwikkelingen in onze branche. Daarmee houden we de deskundigheid up to date.

Hoogwerker Amsterdam – Veiligheid

Op het gebied van veiligheid is er de afgelopen jaren veel veranderd. Veel materialen die worden gebruikt om een hoogwerker te produceren zijn lichter geworden. Daarmee kunnen de hoogwerkers steeds hoger reiken. Dit vergroot de mogelijkheden voor het gebruik. Maar het verhoogt ook het belang van veiligheid in het werken met hoogwerkers. Bij HWS zorgen we er te allen tijde voor dat de hoogwerkers goed worden onderhouden. Dit wordt voor, tijdens en na de verhuur gecheckt. Daarnaast is het voor de huurder uiteraard van belang de veiligheidsregels te volgen.

Hoogwerker Amsterdam – Neem contact op met HWS

Wilt u een hoogwerker huren voor de regio Amsterdam? En gegarandeerd zijn van een professionele, technisch geavanceerde en veilige machine? Neem vrijblijvend contact met HWS op. Maak direct een afspraak met één van onze deskundige werknemers. In een persoonlijk gesprek kunnen we gezamenlijk uw situatie bekijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste hoogwerker!

Neem contact met ons op!
Hoogwerker Amsterdam