Hoogwerker achter auto

Bent op zoek naar een hoogwerker achter auto? Dan bent u bij HWS aan het juiste adres. U kunt niet alleen bij ons terecht voor een hoogwerker achter auto, ook hebben wij diverse andere soorten hoogwerkers in ons assortiment. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal adviseren over het gebruik van de juiste hoogwerker. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Over HWS

HWS verhuurt al hoogwerkers sinds 1979 en vandaag de dag hebben wij ruim 800 machines in ons assortiment. Voor iedere soort hoogwerker kunt u bij HoogWerkerSpecialist terecht. De hoogwerker heeft de afgelopen jaren en enorme verandering doorgemaakt. Niet alleen is het materiaal van de hoogwerker lichter geworden, ook zijn de hoogwerkers hoger geworden. Daarom is het veiligheid alleen maar belangrijker geworden. Ook voor uw hoogwerker certificaat kunt u terecht bij HWS. De medewerkers van HWS zijn in staat om u bij iedere klus te adviseren over het gebruik van de juiste hoogwerker. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om aan elke speciale wens te voldoen.

Ons aanbod

HWS heeft een ruim assortiment aan hoogwerkers. Naast de hoogwerker achter auto hebben wij meerdere hoogwerkers in ons assortiment, namelijk: rups schaarhoogwerkers, spinhoogwerkers, autohoogwerkers, mast hoogwerkers, knikgiekhoogwerkers, rups telescoophoogwerkers, hybride hoogwerkers en telescoop hoogwerkers. Het assortiment van HWS bestaat niet alleen uit hoogwerkers. Ook voor het huren van: rijplaten, heftrucks, verreikers, ladderliften en veiligheidsharnassen bij HWS terecht. Alles is mogelijk bij HWS en wij adviseren u graag!

Contact

Een hoogwerker achter auto huren? Of heeft u misschien vragen over één van onze andere producten? Onze medewerkers staan voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website. De prijslijst van ons assortiment is terug te vinden op onze website. Voor de laatste nieuwtjes kunt u ons volgen op onze social media kanalen.

Neem contact met ons op!
Hoogwerker achter auto