Heftruck opleidingen

Bent u op zoek naar erkende heftruck opleidingen? HWS biedt opleidingen en cursussen voor heftrucks, hoogwerkers en verreikers op verschillende niveau’s. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verhuur van deze machines door heel Nederland. Neem vandaag nog contact op.

Heftruck opleidingen HWS – specificaties

In de heftruck opleiding leert u met verschillende heftruck te werken, en de verschillende toepassingen worden uitgebreid behandeld. Er worden verschillende categorieën behandeld. Alle categorieën worden apart met een praktijkexamen afgerond.

Wij staat geregistreerd bij IPAF als officieel opleidingscentrum. Dit houdt in dat alle cursussen en opleidingen voor heftrucks, hoogwerkers en verreikers onder toezicht van de International Powered Access Federation staan. De heftruck opleiding duurt maximaal een dag in totaal, en bestaat uit een theorie en praktijk gedeelte. Beide worden afgesloten met een individueel examen.

Eerdere ervaring of vooropleiding met betrekking tot heftrucks is niet noodzakelijk om deel te nemen aan de opleiding. Na afronding van de cursus wordt het diploma en een PAL card per post naar u opgestuurd. De opleiding kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden afgenomen. Andere talen mogelijk op aanvraag.

Contact opnemen met HWS Verhuur

Voor meer informatie kunt u een bericht achterlaten via ons contactformulier. Natuurlijk kunt u ons ook direct telefonisch bereiken! Goed om te benoemen is dat wij graag met u meedenken over de mogelijkheden. Onze organisatie hoopt u snel te mogen ondersteunen! Tot snel.