Groene hoogwerkers

Als u op zoek bent naar groene hoogwerkers dan bent u bij HWS aan het juiste adres. De hoogwerkers van HWS zijn duurzaam en effectief.
Hierbij is het belangrijk dat u de juiste hoogwerker kiest die aansluit bij uw opdracht. Onze specialisten kunnen u hierin adviseren. Hiermee wordt voorkomen dat u per ongelijk de verkeerde hoogwerker huurt. U kunt contact met ons opnemen voor hoogwerker boomsnoeiers of hieronder ons productaanbod bekijken.

Groene hoogwerkers huren bij HWS

Sinds 1978 verhuren wij hoogwerkers. Dit eerst onder de naam “HoogWerkerSpecialist”, maar tegenwoordig onder de naam HWS. Het aanbod van machines is sinds de oprichting van het bedrijf gegroeid tot meer dan 800 machines. Sinds de start van HWS is niet alleen het volume van het aantal machines veranderd, maar ook de kwaliteit. Een voorbeeld hiervan is dat het materiaal lichter en duurzamer is geworden en de hoogwerkers hoger. Doordat de hoogwerkers hoger zijn geworden, is het belang van veilig werken steeds groter geworden. Door de verzamelde kennis binnen HWS van de periode van 1978 tot en met vandaag zijn wij in staat om voor ieder karwei de juiste hoogwerker aan te leveren. Hierdoor kan HWS aan elke specifieke wens voldoen van groene hoogwerkers.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over het huren van groene hoogwerkers? Neem dan gerust contact met ons op! Maak direct een afspraak met één van onze deskundige werknemers. In een persoonlijk gesprek kunnen we gezamenlijk uw situatie bekijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste hoogwerker!

Neem contact met ons op!
Groene hoogwerkers