Gebruikte heftruck

Wilt u een gebruikte heftruck huren (of aanschaffen)? Wij, van HWS Verhuur, bieden u een ruim assortiment van (zowel binnen als ruwterrein) heftrucks! Onze heftrucks zijn zeer geschikt voor zowel intern transport als het laden en lossen van zware of grote aantallen producten. Onze heftrucks hebben veelal een driedelige mast en een hefvermogen die op kan lopen van 1.500 kg tot maximaal zelfs 3.000 kg. De machines zijn uitgevoerd met een accu-, LPG- dan wel dieselaandrijving. Daarnaast kunnen wij u ook een ander type heftruck aanbieden, die geschikt is voor ruw terrein.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw zoektocht kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met een van onze medewerkers op. Zij kijken graag op maat met u mee naar de verschillende mogelijkheden binnen ons aanbod.

Gebruikte heftruck huren of kopen? Bij ons kan het!

Als u een heftruck wilt huren, dan kunt u dit direct via de website regelen. HWS heeft jarenlange ervaring en met ons ruime aanbod vindt u bij ons gegarandeerd de juiste machine voor uw klus. Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van één van deze hoogwerkers kunt u direct contact met ons opnemen. Als u direct vermeld om welke hoogwerker het gaat, dan kunnen wij u snel en efficiënt helpen met een passend voorstel.

Naast het feit dat wij deskundig advies leveren aan onze klanten vinden wij het ook onze verantwoordelijkheid om goed voor het milieu te zorgen. Samen met onze leveranciers zoeken wij voortdurend naar nieuwe ontwikkelingen op hoogwerkergebied die aansluiten op de behoeften van vandaag met oog voor de toekomst. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten door het bieden van specialisme gericht op groen en duurzaam ondernemen door de kennis van onze specialisten.

Meer informatie?

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een gebruikte heftruck óf heeft u nog enkele vragen voor ons? Twijfel dan niet om, in beide gevallen, gerust even contact met een van onze specialisten op te nemen via het formulier op onze website. Tot ziens bij HWS Verhuur!