Elektrische heftruck huren

Zoekt u naar een professionele en ervaren organisatie om een elektrische heftruck te huren? Dan bent u bij HWS Verhuur aan het juiste adres! Elektrische heftrucks zijn zeer geschikt voor zowel intern transport, als het laden en lossen van zware of grote aantallen producten. Onze elektrische heftrucks hebben een hefvermogen van 1.500 kg tot maximaal 3.000 kg. De prijs prijs voor het huren van een elektrische heftruck begint al bij €150,- per dag.

Wilt u meer informatie over onze verschillende modellen elektrische heftrucks? Twijfel dan niet om even contact met een van onze medewerkers op te nemen voor meer informatie.

Neem contact met ons op!

Elektrische heftruck huren? HWS Verhuur helpt u verder!

Met de kennis die wij in de afgelopen decennia hebben opgebouwd, zijn wij in staat deskundig advies op maat te bieden en kan er voor ieder karwei de juiste hoogwerker worden geleverd. Om goed te adviseren winnen wij daarom bij iedere aanvraag zoveel mogelijk informatie in over de werkzaamheden. Zo kunnen we samen de juiste heftruck kiezen. Samen met onze specialisten kiest de klant voor de juiste oplossing op hoogte met daarbij altijd oog voor innovatie en duurzaamheid.

Veilig werken met een elektrische heftruck

Ook de veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Naast het werken met een veilige en gekeurde heftruck, is het ook belangrijk dat u genoeg kennis hebt om de heftruck op een deskundige manier te bedienen. Daarom kunt u bij ons een speciale opleiding volgen waarbij u een heftruck leert bedienen. Wij raden het aan om deze opleiding te volgen, zodat u veilig aan het werk kunt met uw klus.

Wat kost het huren van een elektrische heftruck?

Bij HWS Verhuur kunt u terecht voor de verhuur van vier verschillende elektrische heftrucks. In onderstaand overzicht kunt u de specificaties en vanaf-prijzen bekijken voor onze elektrische heftrucks. Heeft u interesse in een specifiek model? Vraag dan direct een prijs op maat aan!

Prijs op maat

Verhuurprijzen elektrische heftrucks

Verhuur
type
UitvoeringMax. hef
vermogen (kg)
Prijs per
dag (€)
Prijs per
week (€)
HTA 1500Accu1.500175330
HTA 2000Accu2.000195355
HTA 2500Accu2.500195385
HTA 3000Accu3.000250465

Huur een elektrische heftruck bij HWS Verhuur

Kunnen wij iets voor u betekenen in uw zoektocht naar een elektrische heftruck huren? Plan direct een vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten in voor meer informatie. Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen. Tot ziens bij HWS Verhuur!

Neem contact met ons op!
Elektrische heftruck huren