Elektrische heftruck huren

Waarom een elektrische heftruck huren?

Een elektrische heftruck huren is geschikt voor zowel intern transport als het laden en lossen van zware en grote aantallen producten. Een elektrische heftruck heft een laadvermogen van 1.500 kg tot maximaal 3.000 kg.

Het huren van een elektrische heftruck is zinvol wanneer u voor een kortere periode de heftruck nodig heeft.

De voordelen van een elektrische heftruck

Een elektrische heftruck heeft verschillende voordelen:

  • Ze zijn duurzaam en zorgen hierdoor voor een lagere belasting op het milieu.
  • Een elektrische heftruck is voorzien van een stillere motor waardoor deze een betere optie zijn voor binnenruimtes.
  • Ze gebruiken minder energie en zijn hierdoor meer efficiënt.
  • Ze hebben lagere kosten voor het onderhouden van de heftruck. Dit komt doordat ze geen brandstof nodig hebben en ook minder onderdelen hebben die kunnen slijten.

Veilig werken

Veilig werken met het materiaal van HWS vinden wij belangrijk. Daarom verhuren wij alleen veilige en gekeurde elektrische heftrucks zodat u veilig uw klus kunt uitvoeren. Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat u over voldoende kennis bezit om de machine te besturen. Het is bij ons mogelijk om een opleiding te volgen waarbij u leert om de elektrische heftruck te bedienen.

Wat kost het huren van een elektrische heftruck?

Bij HWS bieden wij vier verschillende soorten elektrische heftrucks aan. De prijzen hiervan zijn variërend per type. In het overzicht hieronder vindt u alle informatie voor het huren.

Verhuur
type
UitvoeringMax. hef
vermogen (kg)
Prijs per
dag (€)
Prijs per
week (€)
HTA 1500Accu1.500175330
HTA 2000Accu2.000195355
HTA 2500Accu2.500195385
HTA 3000Accu3.000250465

Een elektrische heftruck huren bij HWS

Met de kennis die wij de afgelopen decennia hebben opgebouwd zijn wij in staat om deskundig advies op maat te bieden voor het huren van een elektrische heftruck. Door het opvragen van de juiste informatie kunnen wij u voorzien van de juiste heftruck voor uw klus.

Naast dat wij altijd kunnen voorzien van een passend advies zorgen wij altijd voor de beste kwaliteit hoogwerkers en heftrucks. Door het goed onderhouden van ons materiaal kunt u bij ons een kwalitatieve elektrische heftruck huren.